COSTINA scrie:Sarut-mana, Tushi!
tye pupic
in sfarsit !!!!!!!!!!!!!!!

COSTINA scrie:cum a fost azi, tushi?ce-ai facut?
maine?se anunta nunti?
carmen scrie:Buna seara voua. Suntsi nu vorbesc cu nimeni. Am chef de ceartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Unde umbli surioara?
florina scrie:COSTINA scrie:cum a fost azi, tushi?ce-ai facut?
maine?se anunta nunti?
se nenorocesc iubire n`au ce face![]()
sunt vreo 3 dar cum zice bossu eu decat despart asa ca nu particip o mai las pe coleguta mea deocamdata sa uneasca
florina scrie:
ete cine vorbeste !!! hmmmmmmmmmea umbla de colo colo si se lasa asteptata si ea vorbeste eeeeeeeeeeeeeeeeeee
COSTINA scrie:ete ca...ba am fost molesita de la caldura, ba s-a adunat si lenea...:) ?laie! ba, m-am tot machiat, rujat..asa ca...
gata,pupic,pupic
COSTINA scrie:ete ca...ba am fost molesita de la caldura, ba s-a adunat si lenea...:) ?laie! ba, m-am tot machiat, rujat..asa ca...
gata,pupic,pupic
florina scrie:cand zic eu ca rosia se da doar mare ca e ochiul si urechea , uite iar si-a luat zborul de aici si apoi zice :cine eu????
carmen scrie:
Mai sa fie. Nu vezi ca sunt aici? Mai are omul o urgenta, una alta. Ia da tu raportul pe unde mi-ai umblat azi si la ce ora ai venit acasa. Dar mai ales, de ce?
florina scrie:
mai, drept sa spui am cam dat multe numere azi la barbatii![]()
vezi eu recunosc nu ca altii nu dau nume, persoane importante care aseara ne`a aburit ca a facut ce stie ea mai bine una , alta.
florina scrie:AAAAAAAAAAAAAAAA am uitat sa spun ca am si registratura in obligatiile de serviciu deci numere de inregistrare soro sa nu -ti inchipui altceva. Dar sincer, mi`a placut![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 32 vizitatori