gabrielle scrie:
ieri am avut o pe sora mea in vizita asa ca si noi ca fetele ne am pus la o barfa
Cred ca a fost grozav gabrielle.
carmen scrie:gabrielle scrie:
ieri am avut o pe sora mea in vizita asa ca si noi ca fetele ne am pus la o barfa
Cred ca a fost grozav gabrielle.
gabrielle scrie:haideti sa va zic ce am facut eu : sa incep de joi imi zice sora mea ca e singura ca ii e sotu plecat si vine vineri pe la mine,asa ca m am dus sa o astept la metrou,acolo am dat prin piata apoi am venit acasa ,am facut baie lasand-o cu baiatu cel mare ca deh azi am mers la o cununie si la nunta la biserica, apoi am intrat la o vorba si am vorbit apoi cel mare a zis sa jucam remy si uite cum sa facut 3 dimineata si la 6.30 m am trezit ca sa ma pregatesc ca la 8 si 15 aveau cununia civila si acum am ajuns acasa si sunt franta ,dar am intrat sperand sa intre al meu sot asta e acum v am zis de ce am lipsit la apel aaaaaa dar stai sa va mai spun ca m am dus cu o pereche de saboti si cand am ajuns acolo bine mersi si cand m am intors am ramas fara talpa si a trebuit sa imi cumpar papuci
gabrielle scrie:pai mergeam sontanc si ma intrebau toti vecini daca am patit ceva la picior
gabrielle scrie:caut-o zana si ii dam bataie la net de nu se vede
gabrielle scrie:spor la treaba lui florina ?ok!
atunci il legam netu ca sa stea la tine ce zici ?suntdastept!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 37 vizitatori