adi scrie:valeuu nu stiam ce miroase a bautura si prajituri si fripturi, e carmen pe forum... sa ma pregatesc sa ma piaptan ca de poate, poate ma invita la ea la ziua sa beau si sa mananc ca de 4 zile ma pregatesc ?ceamuzant2!
Jokep scrie:Buna ziua am aparut si eusi tin sa va anunt ca in bucuresti ploua aproape cu galeata.
COSTINA scrie:neatza, Bucurie!!!
eu..m-am trezit acum 10 minute, am sarit la calculator si l-am trimis pe iubi la bucatarie sa pregateasca masa:)
TE pupic, maMi!!!
LA MULTI ANI!!! bine ca ai facut si tu 18 ani, ca la cate poze..cu nabadai pe-aici..:)
TE IUBESC, ZANA BUNA! MULTUMESC ENORM PENTRU ABSOLUT TOT!
adi scrie:Vai vai sa-mi iau freacu si sa vin
Bucurosilor veniti la carmen? va spun eu ca ne tranteste usa-n fata, dar lasa ca intram pe geam... sta la parter.
Florinaaa scoalateeee sa oprim apa zanei![]()
![]()
COSTINA scrie:vai, bine ca am gasit atatea bunatati pe masa...ca la ce foam eammmmm
chiar mi-a spus iubi, ca nici nu m-am dezmortit bine si m-am trezit cu foamea,,,incerca el saam vrajeasca sa incalzesc eu mancarea,dar naaaaaaaaa
mi-e asa o lene:)
pana atunci sa servesc de la Zana
carmen scrie:Sefuu, scuze, gresii bautura. Ti-e trebuie sa-ti dau doar click aici
adi scrie:stiu stiu ca pleci de acasa![]()
oricum mergem la gabi, ca acolo primim si de mancare![]()
Costina te pup!
adi scrie:La cata bere si mancare e aici ,vin aia de posteaza imagini de genu:
macar de-ar pune barbate, ca avem doua sarbatorite
VASILICA INACHE scrie:BUNA DIMINEATA BUCURIE!AZI SARBATORESC SI EU ALATURI DE ZINA BUNA(SUNTEM DOUA FECIOARE NASCUTE IN ACEEASI ZI DIFERA DOAR VIRSTA) ,CAREIA II DORESC O ZI MINUNATA CU CADOURI FRUMOASE SI PRIETENI DRAGI,GINDURI CALDE SI VISURI IMPLINITE,MULTA SANATATE,FERICIRE SI SA FIE IUBITA !SI VA TRIMIT CITE O FELIE DE TORT DIPLOMAT PT . A VA INDULCI ASA PUTIN DUPA MASA DE PRINZ:
ofelia scrie:
LA MULTI ANI , ZANA ,....IATA CA M-A APUCAT DNSATUL PT TINE , LA ORA ASTA ....SI O FAC CU MULTA DRAGOSTE ...
SA FII FERICITA !!!
ASTAZI O SA FIE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA TA !!!
SI NU UITA .....TE IUBESC ZANA MEA BUNA ...!!!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori