sa ne traiesti
@Carmen
le-am trimis au zis ca vin, doar ca acum sunt pe romantica

carmen scrie:Adiiiiiiiiiiiiiiiiiii, mi-ai promis. Cum ramane? Incepem? dans
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:BUNA DIMINEATA BUCURIE!AZI SARBATORESC SI EU ALATURI DE ZINA BUNA(SUNTEM DOUA FECIOARE NASCUTE IN ACEEASI ZI DIFERA DOAR VIRSTA) ,CAREIA II DORESC O ZI MINUNATA CU CADOURI FRUMOASE SI PRIETENI DRAGI,GINDURI CALDE SI VISURI IMPLINITE,MULTA SANATATE,FERICIRE SI SA FIE IUBITA !SI VA TRIMIT CITE O FELIE DE TORT DIPLOMAT PT . A VA INDULCI ASA PUTIN DUPA MASA DE PRINZ:
La multi ani inca o data vasilica. Ma omori cu chestia aia din mana.
Tesi-ti doresc tot binele din lume
Si taie o data tortul ala ca-mi lasa gura apa
carmen scrie:nynna scrie:si tot ptr tine ZAna maine te v-a intimpina pazitorul bucuriei
N-am reusit sa-i iau floarea din botic asa ca l-am luat cu totul. Multumesc
MIHAELA CORCODEL scrie:Buna bucurosilor,unde sunt aniversatele?
"LA MULTI ANI!" VASILICA,tot ce iti doresti alaturi de cei dragi si o zi frumoasa.Vreau si eu o felie din tortul acela,iti lasa gura apa cand il vezi
nynna scrie:Zana draga ma bucur ca ai luta darul la tine acasa asa iti aduci mereu aminte de mine!
Ptr tine si ptr vaslica un mik cadou!
MIHAELA CORCODEL scrie:Buna bucurosilor,unde sunt aniversatele?
"LA MULTI ANI!" VASILICA,tot ce iti doresti alaturi de cei dragi si o zi frumoasa.Vreau si eu o felie din tortul acela,iti lasa gura apa cand il vezi
adi scrie:Servus Nina!!
ai venit la masa?
hai striga si tu, ca de cand asteptam!!!
MIHAELA CORCODEL scrie:Multumesc,carmen...e delicios abia asteptam sa mananc ceva bun,si nu te refuz daca imi oferi si un suc,am o sete ,acum am ajuns de pe drumuri
MIHAELA CORCODEL scrie:Doamne ce de bunatati,o sa ne facem cat... trebuie sa facem si miscare...un dans ceva?
nynna scrie:Si va ofer cu are drag si dedicatie muzicala sarbatoritelor!
http://www.youtube.com/watch?v=FZGwAe5cmy4
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori