carmen scrie:Iubitii mei va multumesc din tot sufletul meu pentru aceasta minunata aniversare. N-am s-o uit curand. M-ati facut sa ma simt cu adevarat sarbatorita. Va iubesc de mor.
Pentru voi toti viata are gust
o floare pentru fiecare
CLAUDIA scrie:BUNA ZIUA VA SPUN SI EU...SUNT FOARTE TRISTA CA NU AM REUSIT SA PETREC CU VOI ZIUA DE IERI...''CARE N-AM AVUT NOROC''.....SUNT ASA DE SUPARATA INCAT NICI NU GASESC CUVINTE SA MAI SCRIU..
Jokep scrie:te culci ?laie! ,miere,ceai verde si mai cautati pe inernet ?suntdastept! http://www.idieta.ro/articol/2233_5_int ... reala.html
Adina scrie:Buna ziua , bucurosilor ! Ce petrecere de pomina ati dat voi aici ! Doamne, sunteti trazniti rau de tot ! Si mai spune Adi ca nu-i place Guta din vecini
Adina scrie:Am vazut-o pe Anamaria in cancelarie si am fugit iute sa o scot de acolo pana nu vine profesoara sa-i scada nota la purtare .
CLAUDIA scrie:BUNA ZIUA VA SPUN SI EU...SUNT FOARTE TRISTA CA NU AM REUSIT SA PETREC CU VOI ZIUA DE IERI...''CARE N-AM AVUT NOROC''.....SUNT ASA DE SUPARATA INCAT NICI NU GASESC CUVINTE SA MAI SCRIU..
MIHAELA CORCODEL scrie:Sa stii ca o sa tin cont de invitatie si prima data cand sunt libera nu scapi,am vazut ca esti un dansator bun
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 37 vizitatori