MIHAELA CORCODEL scrie:Vezi,ce spuneam Adi acum iar ai disparut,si dupa aceea zici ca te-am refuzat,iti mai dau si ocazia sa alegi tu muzica si tu nimic...nici un raspuns
Adina scrie:Buna, surioara ! Nu-mi vine sa cred ! Sa stii ca v-am admirat enorm ce frumos ati voi ieri !
florina scrie:au dansat surioara fetele astea eu nu prea ca m`a pus sora mai mare sa fierb sarmalele, si da-i si`nvarte si dai si`nvarte
gabrielle scrie:florina aseara m am odihnit am intrat noaptea ,dar numai era nimeni ,am vazut ca v ati distrat dar eu sambata am fost la o nunta si deh numai sunt tanara
gabrielle scrie:am vazut ca v ati distrat dar eu sambata am fost la o nunta si deh numai sunt tanara
carmen scrie:Buna ziua dragutilor. Intai si eu ca omul sa-mi leacul pentru mahmureala si peste ce dadui? Se barfeste la greu. Si ce daca invartii salmale? E? Ce? Toate eu, toate eu?
florina scrie:
wowwwwwwwwwwwwww ne`a prins surioara ! iarta`ne surioara ca nu stim ce spunem suntem mahmure
Adina scrie:gabrielle scrie:am vazut ca v ati distrat dar eu sambata am fost la o nunta si deh numai sunt tanara
Vai, ce mi-e dat sa vad ? Pai cum , Gabrielle , ca te-am tot vazut si pe tine mai ales noaptea cum pe-aici pe forum , asa ca nu tine figura
carmen scrie:Buna ziua dragutilor. Intai si eu ca omul sa-mi leacul pentru mahmureala si peste ce dadui? Se barfeste la greu. Si ce daca invartii salmale? E? Ce? Toate eu, toate eu?
carmen scrie:florina scrie:
wowwwwwwwwwwwwww ne`a prins surioara ! iarta`ne surioara ca nu stim ce spunem suntem mahmure
Neeeeeeeeeeeeee, pedeapsa amndoua
Si tu gabrielle? De ce-ai lipsit? Nu-mi spune de nunta ca nu te cred
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori