MIHAELA CORCODEL scrie:Buna ziua Zana.cum te simti?
Ma simtesc bine. Capul are probleme ca-n rest e ... sanatate curata

carmen scrie:Dau cu un somn maaaaaaaaare, de cateva ... ceasuri.
Sa recapitulam. Avem 3 chiulangioaice: adina, florina si mihaela. De ce? De-aia a ajuns tara asta unde-ajuns. Si ma rog, daca tot sunteti pe aici a spalat cineva vasele? Aud?
Adina scrie:Care vase surioara ? Ai uitat ca le-ati spart pe toate ?Cica cioburile aduc noroc , da' de fapt e mai simplu asa
adi scrie:valeu am sarit kilometrii de coji de cartofi, am pus sa fac mancare tocanita de cartofi, nu stiam de ce sunt agitat, eu sunt in bucatarie si intra zana pe forum, asta era... e si albastra pe aici... salutare tuturor
traiasca tuberculul
carmen scrie:Nu le-am spart carcotaso. Le-am lasat pline cu mancare pentru voi. Sti ceva? Cine mananca ultimul spala vasele.
MIHAELA CORCODEL scrie:de ce ai spus ca am chiulit,draga zana?si cum nu ai vazut ca eu m-am trezit de dim. si am spalat vasele,adina cum sa le spargem chiar crezi ca am baut atat de mult sa nu mai tinem minte?vezi daca nu ai fost si tu cu noi,acum razi de noi,ti-e ciuda
carmen scrie:Normal ca-i e ciuda. Aseara mi-a inchis telefonul in nas de ciuda. Va auzea si pe voi razand si dansand si ... hop cu el de perete
Adina scrie:Pai nu stiu unde le-ai lasat ca aici nu mai era nici urma de mancare! Am gasit doar cioburi ! Recunoaste ca de fapt le-ai pus inapoi in frigider , asa de rezerva !
Adina scrie:Am vazut-o pe Anamaria in cancelarie si am fugit iute sa o scot de acolo pana nu vine profesoara sa-i scada nota la purtare . Asa ca aici este tema pe care si-a facut-o ea astazi :
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori