MIHAELA CORCODEL scrie:dupa cate vad carmen esti mai in forma ca ieri,te misti foarte bine
Adina scrie:MIHAELA CORCODEL scrie:dupa cate vad carmen esti mai in forma ca ieri,te misti foarte bine
Pai ce credeai ca de azi dimineata sta degeaba ? Se tot antreneaza , draguta ! CV-ul deja si l-a trimis , asa ca vrea cu siguranta un post !
carmen scrie:Ma pregatesc de pensie asa ca fac un cumul de functii si ies cu pensie de presedinte. Si apoi ceapa oricui ii trebuie acum cu conservele de toamna.
Adina scrie:florina scrie:Surioara albastritza dar ce program ai la munca??? Sau ti`e frica sa ajungi acasa????
Program non-stopca pe usa vad ca nu-i afisat si nu stiu cand trebuie sa inchid pravalia
florina scrie:adevarul ca dansul la "bara" imbatraneste" brusc![]()
![]()
![]()
![]()
dar oricum mai are de baruit pana la pensie
florina scrie:bun asa![]()
![]()
nu poti lua si pc cu net cu tot acasa???? Hai mai surioaraaaaaaaaaa te roggggggggggg !!!
Ne mai distram si noi pe seara tarzior
Adina scrie: De fapt netu' asta nu vrea sa ajunga si pe la mine ! Cica nu-mi ajunge cablu' pana acasa , ca altfel il trageam eu dupa mine pe strada
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 38 vizitatori