adi scrie:carmen scrie:Daca va e dor de alifantis dati pe tvr2
daca va e dor de mine 0724 293 196
sa i`o zici lui MUTU stii tu care, ca ai schimbat o cifra

carmen scrie:... mai termina o data cu mancatul si bautul
..la multi ani

steff scrie:carmen scrie:... mai termina o data cu mancatul si bautul
uite chiar cand sa termin, am vazut ca a aparut si adi cu traista plina, ca sa vezi ce viata grea am..la multi ani

steff scrie:carmen scrie:... mai termina o data cu mancatul si bautul
uite chiar cand sa termin, am vazut ca a aparut si adi cu traista plina, ca sa vezi ce viata grea am..la multi ani

steff scrie:nici macar aici nu e democratie..unde e libertatea omului de a alege? ?
. Pe vremea mea maica
la varsta voastra se bea doar conia... 

, ma fac colet si ma expediaza la unchiul meu,care sta la casa pana spre sfarsitul saptamanii

Buna dimineata bucurie. Oare de ce ma scol atat de greu dimineata? Cred ca se apropie toamna. Deja ne-a trimis telegrame aseara iar postasul tuna si fulgera la usa tg muresului. Asta e. Dupa ploicica asta merge o cafea fierbinte asa ca ma grabesc sa pun
pe foc. Prima lingurita este cu bucurie. Peste ea torn placerea de a fi impreuna, buna dispozitie, un strop de dor de viata, innoire, amintiri, frumusetea clipelor petrecute impreuna, adaug pentru fiecare zambete, iubire si sanatate, si multa, multa dragoste. Haideti ca v-am lasat si voua loc pentru a completa cafeluta cu ceea ce va doriti de la ziua de astazi. Am s-o indulcesc cu PRIETENIE

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori