gabrielle scrie:eu trag un ochi la tv
tot la " hai sa te-nsori cu mine!"?
gabrielle scrie:eu trag un ochi la tv
CLAUDIA scrie:m-am intors de la piata si vali deja face mancare ,mor de ras ce se mai chinuie mititelu,ce imi place e ca a recunoscut ca e cam greu sa fii mama..
CLAUDIA scrie:m-am intors de la piata si vali deja face mancare ,mor de ras ce se mai chinuie mititelu,ce imi place e ca a recunoscut ca e cam greu sa fii mama..
CRISSTINICA scrie:CLAUDIA scrie:m-am intors de la piata si vali deja face mancare ,mor de ras ce se mai chinuie mititelu,ce imi place e ca a recunoscut ca e cam greu sa fii mama..
foarte tare! ce bunatati pregateste?
hai, mai, in ultimul ceas, chiar nu vreti sa inceracti sa va imaginati cum arat?
ofelia scrie:1- nu stiu sa postez ;
2- nu am imagini;
3 -chiar daca as fi avut fotografii cu telefonul sau alt aparat ..tot nu stiam ....
4 -cu toate ca am baieti, unul titrat in calculatoare ,tot nu stiu pt ca ei nu m-au invatat ...nu au timp...sunt f ocupati ...
5- mi-am propus sa merg la cursuri de calculatoare ...cand se va intampla ...nu stiu ....!
pupici ,ADITA....
gabrielle scrie:ce bine de voi ca aveti aparat asa puteti face poze si pune pecand eu deh
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori