CRISSTINICA scrie:la cererea publicului si cu largul concurs al sefului nostru cel plin de idei si resurse iata ca ma arat si eu la fata. cu scuze pentru claritatea care lasa de dorit- nici n-aveti idee pe ce filiera au aparut pozele pe sit- iata si doua poze din concediu, una de la cetatea sucevei si una de la barajul de la bicaz. sa vedem daca reusesc:
si![]()
![]()
adi scrie:ofelia scrie:
- MULTUMESC ADITA PT SUGESTIE ...
cu mare placere!!!
CRISSTINICA scrie:si frumoasa si grasa, ce de! asa se zice.... mancarea de bucovina! s-a dus naibii toata transpiratia mea de la sala!. dar de saptamana viitoare ma apuc iar.
ofelia scrie:CRISSTINICA scrie:si frumoasa si grasa, ce de! asa se zice.... mancarea de bucovina! s-a dus naibii toata transpiratia mea de la sala!. dar de saptamana viitoare ma apuc iar.
HAI MAI CRISSTINICA ..CA NU ESTI ASA DE GRASA DUPA CUM NE POVESTEAI ....!!!
CAND AI ZIS CA ESTI GRASA ...TE SI VEDEAM ..ASA..UN MUNTE DE FEMEIE ....!!!
CRISSTINICA scrie:ofelia scrie:CRISSTINICA scrie:si frumoasa si grasa, ce de! asa se zice.... mancarea de bucovina! s-a dus naibii toata transpiratia mea de la sala!. dar de saptamana viitoare ma apuc iar.
HAI MAI CRISSTINICA ..CA NU ESTI ASA DE GRASA DUPA CUM NE POVESTEAI ....!!!
CAND AI ZIS CA ESTI GRASA ...TE SI VEDEAM ..ASA..UN MUNTE DE FEMEIE ....!!!
TOATA LUMEA ZICE CA NU ARAT, PENTRU CA SUNT INALTUTA. DAR AM 80 KG, CEL PUTIN 10 PESTE CAT AR TREBUI. NU MA STRESEZ INSA PREA TARE...
CRISSTINICA scrie:ACESTEA FIIND SPUSE EU VA PUP SI VA LAS, MA DUC SI EU ACASA SI NE MAI CITIM MAINE. FIINDCA ADI MI-A DESTUPAT MINTEA MAINE PROMIT SA CAUT SI IMAGINI DIN BUZAU SI DIN ARGES, CA SA MA ACHIT DE TEMA. SPER SA AM TIMP CA AR TREBUI SA VINA SA NE SCHIMBE IN SFARSIT SI NOUA PROGRAMUL DE FARMACIE. SA VEDEM!
ASTEPT CU INTERES REACTIILE BUCUROSILOR LA VEDEREA MEA. ( PARCA AS FI MUNEA LUMII NR. 9 ?ceamuzant2! )![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori