COSTINA scrie:Buna Bucurosi!
sa nu-mi vine sa cred, nu alta...2020 de pagini!!waaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu
Chiar daca nu am fost cu voi la pagina 2000, 2020 inseamna ceva pentru mine..o amintire din liceu!
Am fost incrisa intr-un club, in clubul 2020..ce frumos, ne intalneam capete ,,pline de intrebari'' de la mai multe licee si, in fiecare joi seara, incercam sa deslusim mistere, sa ne mai explicam cate ceva...frumoase amintiri..
ce ma bucur ca am nimerit aceasta pagina!
Si felicitari, gashka..iate-ne..ce sporovaitori suntem!!!
Azi am sosit si io pi la Galati, mi-am adus printisorul acasa si acum doarme linistit!!! va pupic pe toti..si mai stau si eu pe aici sa mai citesc din voi:)
COSTINA scrie:tu?ce mai faci?esti bine?
zii si mie, te rog mult, ultimile vesti de pe forum, te rog..ca nu am mai fost pe-aici si mi-e drag sa stiu de fiecare..
COSTINA scrie:eu te las, ca mi-e somnic , vb pe maine!
somn pufos, pufos:)
te imbratisez Gabi, somn linistit!
si pe toti bucurosii ii pupic dulce!
carmen scrie: Buna dimineata bucurie. Uraaaaaaaaaa, este vineriiiii. Punla foc mic. Pana fierbe apa amestec intr-un recipient 250 g de harnicie, un varf de cutit de veselie, 250 g hotarare, cam tot atat vointa si dorinta de a face ceva bun, mai adaug un praf de imaginatie, cam 200 g de vorbe bune si cam tot atat insufletire, le amestec bine in timp ce pun putin cate putin de caldura sufleteasca si iubire. Se pune la fiert la foc mic iar din cand in cand presaram armonie, ganduri bune, daruire, frumusete si multa intelegere. Cand este gata luam un manunchi de PRIETENI foarte buni, ii asezam la masa bucuriei si-i servim cu mult drag.
.
Va doresc un sfarsit de saptamana vesel, plin de evenimente placute
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori