carmen scrie:Asa a ramas? Nu cred. Cum sa termin atat de repede cu .. ma rog, ce-o fi fost. Eram in productie surioara nu oricum. Dar cu tine ce-i la ora asta pe aici?
carmen scrie:ofelia scrie:BUNA ,DRAGA MEA ZANA ...NU TREC DE PARTEA LOR ....LE VREAU BANII LOR ....!!! ?ceamuzant2!
N-ai nevoie de ajutor? Ma ofer la stras banii![]()
adi scrie:
eu eram insarcinat cu tema dar.. nu am avut calcularet si nici net, am doua conexiuni si au cazut toate
Adina scrie:Ce-i cu mine la ora asta ? Pai cand vrei sa ma gasesti pe-aici ? Dupa ce termin programu' ?
gabrielle scrie:buna ofelia![]()
eu atat am avut loc la calculatorasa ca revin diseara
un weekend placut celor care nu i mai intalnesc ?ok!
gabrielle scrie:buna ofelia![]()
eu atat am avut loc la calculatorasa ca revin diseara
un weekend placut celor care nu i mai intalnesc ?ok!
carmen scrie:ofelia scrie:
PAI ACUM IMI SPUI ....??? DEJA E PREA TARZIU ..... ? S-A TERMINAT EXAMINAREA ..... ?mosking!
Care n-am avut noroc
carmen scrie:Sa va povestesc despre seara de ieri. Stam noi, eu si sefu la o parola, eu fara net el cu 2. Vorbim 1 min, pica o conexiune la sefu. Dupa injuratura de rigoare si spre bucuria lui revine net-ul la ganduri mai pasnice. Si iar vb 1 min si iar, hop pica net-ul. Si tot asa pana pe la 10 si ceva. A fost o maaaaaaare distractie. Macar eu eram linistita N-AM si gata dar el? Am N-AMA fost duios tare
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:ura, lume! zana la domiciliu!
Crisstinica mama, esti frumoasa si dulce foc. Vad ca te-ai tinut decuvant si ai pus poza cu tine. N-am reusit sa citesc din urma dar poate-mi spui tu cum a fost in concediu
carmen scrie:Raspuns corect. Ce sa-ti spun albastro, imi dicta ceva ... persoana si cum mama nu m-a inzestrat cu 3 maini .... asta-i. Partea frumoasa era ca in timp ce vorbeam cu tine .... persoana continua sa dicteze. A fost jale mare. Mai bine vorbeam cu tine ca ne puseram pe ras si s-a dus ... romanul
CRISSTINICA scrie:carmen scrie:CRISSTINICA scrie:ura, lume! zana la domiciliu!
Crisstinica mama, esti frumoasa si dulce foc. Vad ca te-ai tinut decuvant si ai pus poza cu tine. N-am reusit sa citesc din urma dar poate-mi spui tu cum a fost in concediu
super! mai ales ca-i prima data cand plec. ieri am pus si doua poze.am fost la moldova si ne-am intors pe cheile bicazului.
carmen scrie:Moldova? S-a mutat marea in nord? N-am apucat inca sa citesc ziua de ieri dar promit sa ma uit la poze.
Adina scrie:
Cum vine asta cu dictatu' ? Asadar, "domnul cu inotul" facea cu mataluta ore de caligrafie ?Si-apoi ce daca nu ai trei maini , pune pe difuzor , rosioaro , ca sa ne-auda toti
ofelia scrie:carmen scrie:ofelia scrie:
PAI ACUM IMI SPUI ....??? DEJA E PREA TARZIU ..... ? S-A TERMINAT EXAMINAREA ..... ?mosking!
Care n-am avut noroc
si mie imi pare rau .... ?mosking! ....las, ca o sa te chem la ....ANU .... ?ok!
viitoru e ....cert ....siguranta ....incerta ....CRISSTINICA scrie:ofelia scrie:carmen scrie:ofelia scrie:
Care n-am avut noroc
si mie imi pare rau .... ?mosking! ....las, ca o sa te chem la ....ANU .... ?ok!
cum se prezinta viitorul politiei romane? ne mai apara careva, sau mai bine ne aparam singuri?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori