• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde fly » Vin Mar 16, 2007 8:21 am

Foarte buna cafelutza asta... ca tine Adina :-5 . Ne intalnim si pe seara sper :-10 . A venit si Teo aseara... poate vine si diseara :-1 :-1 :-1
Imagine La multi ani pisicuta!!!
fly
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 8:21 am

:-23 Ce s-o fi intamplat din nou cu zana de nu ne-a pregatit cafeluta ? Si a absentat si ieri pe-nserat ! Nu am citit-o aproape deloc , de altfel nu prea ati activat ieri ! Ati avut prea multe de lecturat sau v-ati ocupat cu altceva ?

Am sa aduc eu cafeluta aici ca sa ne incarcam din toate ingredientele :

carmen scrie:Asta inseamna ca incep sa ma fac bine. Bucuroasa si odihnita nevoie mare, purced a face cafeluta. Imi iau prietenul Imagine de fiecare dimineata si borcanasele aproape. Am sa incep cu credinta. Ar trebui sa fac o cafeluta numai cu acest ingredient. Este atat de bogat in arome incat cafelutei nu i-ar mai trebui nimic. Dar cum sunt un biet pacatos pe acest pamant am sa mai adaug blandete, iubire de sine si a aproapelui, iertare, sinceritate in primul rand cu tine insuti, bunatate, fidelitate, liniste sufleteasca, ganduri bune, calm, rabdare, intelegere, mangaiere. Si ca sa fim in ton cu aceasta primavara superba pe care am vrea s-o avem si in suflet, am sa pun multa energie, bucuria de a trai, frumusete, indrazneala, optimism, forta, insufletire, incredere, veselie, multe lingurite cu zambete si bineinteles ca am sa rastorn borcanasul cu prietenie, ca sa avem ce darui astazi. Atatea borcanase imi fac cu ochiul pentru indulcitor incat mi-e greu sa ma decid. Am gasit. INDULCENTA. Imagine

O zi in care sa fim indulcenti cu noi in primul rand si cu cei din jurul vostru

Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 8:22 am

fly scrie:Foarte buna cafelutza asta... ca tine Adina :-5 . Ne intalnim si pe seara sper :-10 . A venit si Teo aseara... poate vine si diseara :-1 :-1 :-1

Multumesc , Florina ! :-5 Am vazut ca a fost Teo aseara si tare ma bucur ! Dar cum de nu prea ati discutat ? Ce s-a intamplat ?
Ultima oară modificat de Adina pe Vin Mar 16, 2007 8:23 am, modificat 1 dată în total.
Adina
membru
membru

Mesajde fly » Vin Mar 16, 2007 8:22 am

Zana iar e "blocata".... p.c. ei chiar face "figuri"...
fly
membru
membru

Mesajde fly » Vin Mar 16, 2007 8:24 am

Fetelor eu imi iau zborul...ca ma dau astia afara :-4 . Va sarut , aveti grija de voi!
fly
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 8:28 am

fly scrie:Zana iar e "blocata".... p.c. ei chiar face "figuri"...

Ooo, nu ! Mi-am reparat eu calculatorul Imagine si acum are ea probleme ?
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 8:37 am

fly scrie:Fetelor eu imi iau zborul...ca ma dau astia afara :-4 . Va sarut , aveti grija de voi!

Sora mea de suferinta :-20 Ma bucur ca am avut in sfarsit ocazia sa ne intalnim , Florina !
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 8:50 am

adi scrie:Buna Adi, noutati...
nu prea mai am, decat o stire care este mereu noua este vorba despre
intalinerea noastra cu doamne Teo Trandafir
.

Asta , intr-adevar, este ceea ce asteptam cu totii ! A trecut atat de repede timpul Imagine si momentul intalnirii este tot mai aproape , asa ca se simte bucuria si emotia in aer !
Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 9:51 am

malimai scrie:Buna dimineata,oameni buni.
Ce-ati visat asta noapte?Imagine

Vin si eu cu o cafeluta dragastoasa Imagine

Am servit si din cafeluta ta , draga Amalia , insa ai fugit repede , ca si Florina careia ii pregatisem un Imagine ca tot voia sa zboare ! :-20
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 16, 2007 10:22 am

Adina scrie: Ne intalnim la o cafeluta Imagine . Am adus cate una pentru fiecare , Amalia si Florina ! Dupa cum vedeti eu deja am savurat din cafeluta mea !

delicios arata cafeluta.
si eu sunt tot in zbor.
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 10:44 am

malimai scrie:delicios arata cafeluta.
si eu sunt tot in zbor
.

Mai , fetelor da' chiar asa mult va place sa Imagine zburati ? Ce-i drept si eu am treaba da' mai dau cate o raita pe aici in speranta sa va mai si prind !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 11:00 am

Va doresc tuturor Imagine si sper sa ne vedem mai tarziu ! :-1
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 16, 2007 11:41 am

carmen scrie: Imi iau prietenul Imagine de fiecare dimineata si borcanasele aproape. Am sa incep cu credinta. Ar trebui sa fac o cafeluta numai cu acest ingredient. Este atat de bogat in arome incat cafelutei nu i-ar mai trebui nimic. Dar cum sunt un biet pacatos pe acest pamant am sa mai adaug blandete, iubire de sine si a aproapelui, iertare, sinceritate in primul rand cu tine insuti, bunatate, fidelitate, liniste sufleteasca, ganduri bune, calm, rabdare, intelegere, mangaiere. Si ca sa fim in ton cu aceasta primavara superba pe care am vrea s-o avem si in suflet, am sa pun multa energie, bucuria de a trai, frumusete, indrazneala, optimism, forta, insufletire, incredere, veselie, multe lingurite cu zambete si bineinteles ca am sa rastorn borcanasul cu prietenie, ca sa avem ce darui astazi. Atatea borcanase imi fac cu ochiul pentru indulcitor incat mi-e greu sa ma decid. Am gasit. INDULCENTA. Imagine

O zi in care sa fim indulcenti cu noi in primul rand si cu cei din jurul vostru

carmen scrie: Normal ca incep cu ce mi-a sugerat florina, cu rabdare Pe urma rastorn borcanasele cu intelegere, alinare, mangaiere. Incep sa fac cafeluta cam cu ceea ce am eu nevoie. Nu e bine. Asa ca voi pune vioiciune, veselie, energie, putere, indrazneala, optimism. Ca sa avem parte de toate astea ar trebui sa adug liniste sufleteasca, ganduri bune, credinta, calm, insufletire, responsabilitate, bunavointa. Sunt convinsa ca aveti si voi ceva de adaugat. Bineinteles ca indulcitorul de astazi va fi SANATATE.

carmen scrie: Am sa incep astazi cafeluta cu mult avant, apoi puterea pentru a duce lucrurile la bun sfarsit, zambet si voie buna pentru a uita ca astazi este luni, noroc si spor, incredere, indrazneala si corectitudine. Multa liniste sufleteasca si iubire, credinta, puritate, minune si magie, optimism, prietenie, ganduri bune. Cum nu prea stiu ce v-ar trebui, va las si pe voi sa completati cu ceea ce va doriti de la acest inceput de saptamana. Ca sa indulcesc un pic mai mult ziua am sa pun PLACERE

carmen scrie: bunavointa, rabdare, incredere si liniste sufleteasca. Ar mai trebui un pic de armonie, incredere, devotament, corectitudine, responsabilitate. Peste toate astea rastorn borcanasele cu credinta, indrazneala, prietenie, dragoste, puritate, copilarie, minune, buna dispozitie, veselie, optimism, energie si un pic de nebunie si magie. Indulcitorul de astazi va fi [b]INSUFLETIRE.

ne inviti de fiecare data sa completam.Ce-ar mai fi de completat?Sunt toate calitatile din lume in aceasta cafeluta :-5 :-5 :-5
malimai
membru
membru

Mesajde nynna » Vin Mar 16, 2007 11:59 am

malimai scrie:
Adina scrie: Ne intalnim la o cafeluta Imagine . Am adus cate una pentru fiecare , Amalia si Florina ! Dupa cum vedeti eu deja am savurat din cafeluta mea !

delicios arata cafeluta.
si eu sunt tot in zbor.

Am trecut si eu in "zbor " sa va salut .nu inainte de a va ura o zi minunata !!!! :-5 :-5 :-5
Poate spre seara am si eu acces ..pina atunci va sarut cu drag si numai bine! :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 1:03 pm

carmen scrie:Ati citit articolul din TV Mania?

Am citit articolul si vreau neaparat sa citez raspunsul lui TEO la intrebarea " Cum va arata noua emisiune "Teo" ? " , mi-a placut enorm :

" O emisiune nu e, dupa parerea mea , ca moda, trecatoare . Vom pastra partea amuzanta , vom pastra contactul cu publicul , ne vom pastra pe noi si ... iata emisiunea . Nu ne laudam ca inventam dulciurile , ci doar ca facem cea mai buna dulceata de Trandafiri din media . "

Superb , sunt sigura ca va place si voua !

Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Vin Mar 16, 2007 1:21 pm

O ador!
malimai
membru
membru

SOLUTII PENTRU UN PC

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 2:15 pm

fly scrie:Zana iar e "blocata".... p.c. ei chiar face "figuri"...

Nu e bine deloc sa ai probleme cu calculatorul :-28 ! Asa ca ma gandeam sa vin cu ceva solutii pentru Carmen , care sunt sigura ca e pregatita sa se razboiasca

Imagine . Daca amenintarea nu da rezultate si treci la actiune Imagine sau chiar mai rau Imagine , poate ar fi bine sa iei in calcul si varianta reciclabila Imagine sau chiar o noua oferta de PC Imagine
Adina
membru
membru

MESAJ PENTRU TOTI PRIETENII !

Mesajde Adina » Vin Mar 16, 2007 2:42 pm

Pentru toti PRIETENII DRAGI , din partea mea un mesaj care sa va aduca bucurie si mangaiere , un zambet si o imbratisare

Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 16, 2007 7:44 pm

Imagine Sa dau mai intai raportul. Sunt conectata la RDS. Sa traiasca. Mai trebuie sa va spun ceva? Aseara a fost alta dandana. O prietena imi trimite din greseala pe mess un link, eu, ca un copil curios, dau click pe el si uite asa raman fara mess si mail in schimb ma imbogatesc cu un troian mare, incapatanat si foarte indragostit de fisierele mele de program. Ca si in viata, chem salvarea si este ocupata asa ca, s-a amanat resuscitarea pe astazi. Cam asta este cu RDS-ul si cu cei curiosi.
Cu sau fara virusi pe net sau prin gat, astazi sunt aici si nu ma misc pana nu ne vorbim (bine ca nu ma auziti) :-20 .
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Vin Mar 16, 2007 9:44 pm

Imagine
zana draga, bine ai revenit printre bucurosii....adormiti si absenti :-20
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 16, 2007 9:46 pm

fly scrie:Imagine
zana draga, bine ai revenit printre bucurosii....adormiti si absenti :-20

Buna surioara mea draga. Cam pustiu este dar, cred ca tot primavara este de vina.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde fly » Vin Mar 16, 2007 10:22 pm

NOAPTE BUNA ZANA DRAGA
Imagine
si un sfarsit de saptamana MAXIM tuturor Bucurosilor :-5 :-5 :-5
fly
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 16, 2007 10:25 pm

fly scrie:NOAPTE BUNA ZANA DRAGA

si un sfarsit de saptamana MAXIM tuturor Bucurosilor :-5 :-5 :-5

Noapte buna harnicuto. Spor la treaba maine Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Re: SOLUTII PENTRU UN PC

Mesajde carmen » Vin Mar 16, 2007 11:42 pm

Adina scrie:Nu e bine deloc sa ai probleme cu calculatorul :-28 ! Asa ca ma gandeam sa vin cu ceva solutii pentru Carmen , care sunt sigura ca e pregatita sa se razboiasca

Draga adina, de data asta calculatorul meu Imagine s-a achitat de toate sarcinile primite, conexiunea Imagine este taaaaaaaaaaare "buna" iar operatiunea "colectare de troieni" este la ordinea zilei cand zburatacesc pe net. Noroc cu deparazitarul meu destept care-si face din plin datoria. Ma fluiera Imagine, ma blocheza Imagine daca am musafiri nepoftiti dar, pana ii anihileaza Imagine ma incetineste sau ma trimite intr-un scurt concediu. Deci, n-am nici un motiv sa-l maltratez. Ba chiar ar trebui sa-i fiu recunoscatoare ca datorita lui am decoperit oameni atat de frumosi ca voi. Si pentru ca, din pacate, ai sa ma citesti doar luni, iti urez de acum Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Vin Mar 16, 2007 11:44 pm

Sa aveti o noapte linistita cu vise frumoase care sa vi se indeplineasca Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?