carmen scrie:Asta inseamna ca incep sa ma fac bine. Bucuroasa si odihnita nevoie mare, purced a face cafeluta. Imi iau prietenul de fiecare dimineata si borcanasele aproape. Am sa incep cu credinta. Ar trebui sa fac o cafeluta numai cu acest ingredient. Este atat de bogat in arome incat cafelutei nu i-ar mai trebui nimic. Dar cum sunt un biet pacatos pe acest pamant am sa mai adaug blandete, iubire de sine si a aproapelui, iertare, sinceritate in primul rand cu tine insuti, bunatate, fidelitate, liniste sufleteasca, ganduri bune, calm, rabdare, intelegere, mangaiere. Si ca sa fim in ton cu aceasta primavara superba pe care am vrea s-o avem si in suflet, am sa pun multa energie, bucuria de a trai, frumusete, indrazneala, optimism, forta, insufletire, incredere, veselie, multe lingurite cu zambete si bineinteles ca am sa rastorn borcanasul cu prietenie, ca sa avem ce darui astazi. Atatea borcanase imi fac cu ochiul pentru indulcitor incat mi-e greu sa ma decid. Am gasit. INDULCENTA.
O zi in care sa fim indulcenti cu noi in primul rand si cu cei din jurul vostru
fly scrie:Foarte buna cafelutza asta... ca tine Adina :-5 . Ne intalnim si pe seara sper :-10 . A venit si Teo aseara... poate vine si diseara :-1 :-1 :-1
adi scrie:Buna Adi, noutati...
nu prea mai am, decat o stire care este mereu noua este vorba despre
intalinerea noastra cu doamne Teo Trandafir.
malimai scrie:Buna dimineata,oameni buni.
Ce-ati visat asta noapte?
Vin si eu cu o cafeluta dragastoasa
Adina scrie: Ne intalnim la o cafeluta . Am adus cate una pentru fiecare , Amalia si Florina ! Dupa cum vedeti eu deja am savurat din cafeluta mea !
malimai scrie:delicios arata cafeluta.
si eu sunt tot in zbor.
carmen scrie: Imi iau prietenul de fiecare dimineata si borcanasele aproape. Am sa incep cu credinta. Ar trebui sa fac o cafeluta numai cu acest ingredient. Este atat de bogat in arome incat cafelutei nu i-ar mai trebui nimic. Dar cum sunt un biet pacatos pe acest pamant am sa mai adaug blandete, iubire de sine si a aproapelui, iertare, sinceritate in primul rand cu tine insuti, bunatate, fidelitate, liniste sufleteasca, ganduri bune, calm, rabdare, intelegere, mangaiere. Si ca sa fim in ton cu aceasta primavara superba pe care am vrea s-o avem si in suflet, am sa pun multa energie, bucuria de a trai, frumusete, indrazneala, optimism, forta, insufletire, incredere, veselie, multe lingurite cu zambete si bineinteles ca am sa rastorn borcanasul cu prietenie, ca sa avem ce darui astazi. Atatea borcanase imi fac cu ochiul pentru indulcitor incat mi-e greu sa ma decid. Am gasit. INDULCENTA.
O zi in care sa fim indulcenti cu noi in primul rand si cu cei din jurul vostrucarmen scrie: Normal ca incep cu ce mi-a sugerat florina, cu rabdare Pe urma rastorn borcanasele cu intelegere, alinare, mangaiere. Incep sa fac cafeluta cam cu ceea ce am eu nevoie. Nu e bine. Asa ca voi pune vioiciune, veselie, energie, putere, indrazneala, optimism. Ca sa avem parte de toate astea ar trebui sa adug liniste sufleteasca, ganduri bune, credinta, calm, insufletire, responsabilitate, bunavointa. Sunt convinsa ca aveti si voi ceva de adaugat. Bineinteles ca indulcitorul de astazi va fi SANATATE.carmen scrie: Am sa incep astazi cafeluta cu mult avant, apoi puterea pentru a duce lucrurile la bun sfarsit, zambet si voie buna pentru a uita ca astazi este luni, noroc si spor, incredere, indrazneala si corectitudine. Multa liniste sufleteasca si iubire, credinta, puritate, minune si magie, optimism, prietenie, ganduri bune. Cum nu prea stiu ce v-ar trebui, va las si pe voi sa completati cu ceea ce va doriti de la acest inceput de saptamana. Ca sa indulcesc un pic mai mult ziua am sa pun PLACEREcarmen scrie: bunavointa, rabdare, incredere si liniste sufleteasca. Ar mai trebui un pic de armonie, incredere, devotament, corectitudine, responsabilitate. Peste toate astea rastorn borcanasele cu credinta, indrazneala, prietenie, dragoste, puritate, copilarie, minune, buna dispozitie, veselie, optimism, energie si un pic de nebunie si magie. Indulcitorul de astazi va fi [b]INSUFLETIRE.
malimai scrie:Adina scrie: Ne intalnim la o cafeluta . Am adus cate una pentru fiecare , Amalia si Florina ! Dupa cum vedeti eu deja am savurat din cafeluta mea !
delicios arata cafeluta.
si eu sunt tot in zbor.
carmen scrie:Ati citit articolul din TV Mania?
fly scrie:Zana iar e "blocata".... p.c. ei chiar face "figuri"...
Adina scrie:Nu e bine deloc sa ai probleme cu calculatorul :-28 ! Asa ca ma gandeam sa vin cu ceva solutii pentru Carmen , care sunt sigura ca e pregatita sa se razboiasca
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori