VASILICA INACHE scrie:BUNA FETELOR SI TOTODATA LA REVEDERE,PT. CA SUNT INVITATA LA VARUL MEU SI NU MAI POT INTIRZIA PT. CA SE SUPARA TARE CA M-A SUNAT DE 2 ORI PINA ACUM SI NU-L MAI POT REFUZA .VA PUPIC DULCIC!BY!
VASILICA INACHE scrie:BUNA FETELOR SI TOTODATA LA REVEDERE,PT. CA SUNT INVITATA LA VARUL MEU SI NU MAI POT INTIRZIA PT. CA SE SUPARA TARE CA M-A SUNAT DE 2 ORI PINA ACUM SI NU-L MAI POT REFUZA .VA PUPIC DULCIC!BY!
gabrielle scrie:ce ati facut azi? ca eu treaba multa treabacica sa facem greva pai si nu tot noi le facem
asa ca mai bine nu
nynna scrie:Buna dragii mei bucurosii!Va imbratisez cu mare drag si dor!Doamne cait ati mai scris....ce harnicuti sunteti!
Eu am reusit sa prind cateva minute, calculatorul liber si va citesc repede ....nu inainte sa va spun cat de dor imi e de voi!Azi am avut o si plina..am facut multa treaba si ma simt foarte obosita!
Sapatamna viitoare voi prinsa intr-un progam mai plin si nu stiu cat voi reusi sa vb cu voi....dar voi sunteti intelegatori si ..nu o sa ma uitati ..
Gandul si sufletul vor fii meresu cu voi..chiar daca nu sunt mereu prezenta pe forum!
Va pupicesc cu mult dor....!
nynna scrie:Maine sper sa ma relaxez si poate voi reusi sa mai desenez ceva..ca de mult nu am mai pus creionul in mana ....si parca nu-s eu...
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 34 vizitatori