ofelia scrie:VASILICA INACHE scrie:HAI BUNA SEARA DIN NOU OFELIA DRAGA MEA! NU-I ASA CA AU LENEVIT RAU DE TOT BUCUROSII NOSTRII AZI MAI OFELIA?
MAI VASILICA ...AU LUAT GREVA PREA IN SERIOS ...!
AM CREZUT CA FAC SI ELE O GREVA ,,,JAPONEZA ...!!! ?mosking!
ASA E OFELIA.SUNT PREA DE TOT! ?ceamuzant2! NU-I ASA?AU LENEVIT PREA MULT.EU CRED CA NU O SA-I MAI ASTEPT IN CASUTA DEOARECE N-O SA MAI POT STA LA CALCULATOR.VREA SA INTRE FIICA-MEA.TE PUPIC DULCE SI ITI DORESC NOAPTE BUNA SI SOMNIC PUFOS!

toata ziua
din partea mea
?suntdastept! 

. Da, iar e luni. Cine o fi inventat ziua asta? Ce bine ar fi fost un somn de voie. Chiar si cerul este suparat ca-i luni. Plange de aseara. Nu-i nimic, astazi este ultima zi de lucru in saptamana asta. De maine concediu 5 zile. Nu ma intreaba nimeni unde ma duc in concediu? Of, care n-am avut noroc. Unde sa ma duc, in bucatarie sa fac cafeluta.
este pregatit asa ca, in pas alergator ca este cam tarziu, ratorn borcanasul cu inviorare in el. Mai adaug cativa stropi de spor, rabdare, calm, intelegere, hotarare, dorinta, vointa, harnicie, insufletire. Toate le acop;ar cu buna dispozitie, bucurie si multa prietenie. Stiu ca ar fi multe de adaugat dar, voi ce sa faceti, sa dormiti si eu sa muncesc? Neee. Mai puneti-va si voi ce aveti nevoie. Indulcitorul de astazi este OPTIMISM