carmen scrie:Buna dimineata bucurie. Da, iar e luni. Cine o fi inventat ziua asta? Ce bine ar fi fost un somn de voie. Chiar si cerul este suparat ca-i luni. Plange de aseara. Nu-i nimic, astazi este ultima zi de lucru in saptamana asta. De maine concediu 5 zile. Nu ma intreaba nimeni unde ma duc in concediu? Of, care n-am avut noroc.
carmen scrie:Si ca sa intru in tema, am si eu o problema. Ce sa fac in aceste 5 zile lucratoare de concediu? Sa stau in ploaie? Sa ma duc undeva? Sa smotruiesc?
carmen scrie:Va doresc, sa aveti puterea de a trece peste toate obstacolele vietii click aici
adi scrie:Buna ziua dragi mei. azi am umblat de nebun.
Sa va spun pe scurt ce fac. Dupa ce am acumulat putina exeperienta in domeniul web, am zis sa imi materializez cunostiintele deschid un mare site, sper sa fie totul bine.
Clubul Bucuriei ramane site-ul meu de suflet si site-ul care va avea cea mai multa atentie, acolo o sa fie un loc de munca.
Asa ca azi fugi pe la banci sa achit taxe, multe tam-tamuri.
va pup cu drag, revin
gabrielle scrie:imi vine sotu miercuri
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:si frumoasa si grasa, ce de! asa se zice.... mancarea de bucovina! s-a dus naibii toata transpiratia mea de la sala!. dar de saptamana viitoare ma apuc iar.
De unde mama grasa? Si chiar asa fiind, care-i problema? Tu sa te simti bine in pielea ta.
adi scrie:Buna ziua dragii mei, ce credeti ca mi se intampla mie, vin acasa ca un copil ascultator ma pun la birou la munca, ca doar am stat destul, am alergat defapt, si imi zice mama ca este insarcinataeu inca sunt socat
va rog ajutooor
adi scrie:Buna ziua dragii mei, ce credeti ca mi se intampla mie, vin acasa ca un copil ascultator ma pun la birou la munca, ca doar am stat destul, am alergat defapt, si imi zice mama ca este insarcinataeu inca sunt socat
va rog ajutooor
CLAUDIA scrie:SALUTARE ,SALUTARE,AM APARUT SI EU IN PEISAJ ..NU ,NU AM FOST IN GREVA ,AM FOST LA CULES STRUGURI,O MINUNATIE,MI-A PLACUT LA NEBUNIE,ACUM ASTEPTAM CATEVA ZILE SA SE FACA MUSTUL....
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 35 vizitatori