LAVINIA scrie:adi scrie: imi zice mama ca este insarcinataeu inca sunt socat
va rog ajutooor
Buna seara, nu ai de ce sa ceri ajutor, ci sa impartasesi aceasta bucurie cu noi. Si eu am o sora cu 13 ani mai mare ca mine si ma inteleg ffff bine cu ea. Este prietena mea cea mai buna ne ajutam reciproc si trecem mai usor peste greutati.
Ca o ironie a sorti am si eu doi baieti, iar diferenta de varsta dintre ei este de 13 ani si se iubesc foarte mult.
Jokep scrie:De nu va cumpar eu neturi bune ca ma lasati singura asa hodoronc tronc,nu imi convine
adi scrie:Buna ziua dragi mei. azi am umblat de nebun.
Sa va spun pe scurt ce fac. Dupa ce am acumulat putina exeperienta in domeniul web, am zis sa imi materializez cunostiintele deschid un mare site, sper sa fie totul bine.
Clubul Bucuriei ramane site-ul meu de suflet si site-ul care va avea cea mai multa atentie, acolo o sa fie un loc de munca.
Asa ca azi fugi pe la banci sa achit taxe, multe tam-tamuri.
va pup cu drag, revin
ofelia scrie:myha c scrie:Buna seara Ofelia,bine mc.pe aici pe la calc. tu ce faci?
ca si tine , draga mea ...pe la calculator ...imi iau doza de bucurinol sa pot adormi ...
LAVINIA scrie: Incep prin a-mi cere scuze daca gresesc cu ceva, precum ati spus si voi sunt noua. Am auzit de voi la emisiunea lui Teo si am vazut o parte din membrii acestui forum. Va pupic pe toti si ma bucur alturi de voi.
LAVINIA scrie:Jokep scrie:Bine ai venit Lavinia!!!!!!!!!!!!!!!!Dar sa ne spui mai multe despre tine,cum ai dat de noi si asa mai departe.
Incep prin a-mi cere scuze daca gresesc cu ceva, precum ati spus si voi sunt noua. Am auzit de voi la emisiunea lui Teo si am vazut o parte din membrii acestui forum. Va pupic pe toti si ma bucur alturi de voi.
Jokep scrie:florina scrie:ofelia mai esti???? mihaaaaaaaaaaaaa unde plecara-ti fetelor?????
ofelia are probleme cu netu si mihaela nu stiu.De nu am urlat pe aici de una singura,noroc cu lavinia ca am pus-o la interogatoriu
CRISSTINICA scrie:gabrielle scrie:imi vine sotu miercuri
BRAVO! FELICITARI, MAI SCAPI DE GRIJI. ATAT TREBUIA SA STEA?
SA VA SALUT, HARNICILOR LA SCRIS. PANA UNA ALTA O PROBLEMA SERIOASA: M-AM TREZIT INVADATA DE FURNICI. SAMBATA FIIND ZIUA DE BUBULINIT AM TRAS O CURATENIE TEAPANA SI AM DESCARCAT APROAPE UN TUB DE INSECTICID. CE FOLOS? DUMINICA DIMINEATA AVEAM UN SNOP DE FURNICI PE O FIRIMITURA.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori