florina scrie:Buna seara bucuroase! scuze m`am luat cu cititul si nu va salutasem! cred ca ploaia e de vina , scuze
ofelia scrie:florina scrie:Buna seara bucuroase! scuze m`am luat cu cititul si nu va salutasem! cred ca ploaia e de vina , scuze
buna seara ,FLORINAAAAAAA....te-am zarit si am vrut sa te salut ...acum ma retrag ....mi se inchid ochii de oboseala ....de vina e ...gradinita....mai am o zi si gata cu muncitorii....incepe cea de-a doua parte a muncii ...sa aranjez toate lucrurile care acum sunt puse gramada ... ?mosking! ...sa vezi ce distractie pe mine si colega mea ... ?mosking! ce valsam cu mobilierul ... ?mosking! ea operata la coloana ...eu ...fara forta ....ce mai ...o sa fie -o nebunie ..... ?mosking!
ofelia scrie:...mai am o zi si gata cu muncitorii....incepe cea de-a doua parte a muncii ...sa aranjez toate lucrurile care acum sunt puse gramada ... ?mosking! ...sa vezi ce distractie pe mine si colega mea ... ?mosking! ce valsam cu mobilierul ... ?mosking! ea operata la coloana ...eu ...fara forta ....ce mai ...o sa fie -o nebunie ..... ?mosking!
florina scrie:ofelia scrie:...mai am o zi si gata cu muncitorii....incepe cea de-a doua parte a muncii ...sa aranjez toate lucrurile care acum sunt puse gramada ... ?mosking! ...sa vezi ce distractie pe mine si colega mea ... ?mosking! ce valsam cu mobilierul ... ?mosking! ea operata la coloana ...eu ...fara forta ....ce mai ...o sa fie -o nebunie ..... ?mosking!
dar la voi nu s-au inventat femeile de serviciu si parintii???? doamne dumnezeuleAi grija de tine cuculeana, ia vezi , vrem sa te avem intreaga
myha c scrie:Noapte buna,fetelor.O zi buna maine va doresc.Va pup.![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori