malimai scrie:chiar mi-a fost dor de voi. ma bucur mult ca am vorbit si neaparat, va rog, transmite-ti imbratisarile mele tuturor.
ma gandesc la voi.
De cand nu v-am mai spus ca va iubesc?
Va iubesc!
Adina scrie:adi scrie:unde am disparut dragutza?
Cum unde , mai Adi ? Pai se poate ? Ne jucam cumva de-a v-ati ascunselea si eu nu stiu ? Cand ti-e lumea mai draga te vad cum
adi scrie:Neata gasca mea de bucurosi!, dati click aici
Azi e zi de decatii, deci asa sa fie!
testIn 24 august a fost ultima editie a emisiunii TeoViziunea. Teo Trandafir, Tantelu dar si echipa au plecat pentru un timp intr-o vacanta. TeoViziunea este cel ma performant show al televiziunii Romantica dar, si cel mai indragit. Publicul s-a obisnuit cu atmosfera pe care o creaza Teo. Sezonul care tocmai s-a incheiat s-a dovedit a fi unul plin. Zeci de invitati, videoclipuri in premiera, dezvaluiri, noutati exclusive, buna dispozitie, ras fara masura si multa bucurie! Exact asa cum te asteptai!
Vacanta nu tine nici ea o vesnicie. Pe 17 septembrie, Teo revine cu forte proaspete, cu aceeasi buna-dispozitie. Dupa o zi grea de munca, nimic nu este mai bun, decat putina relaxare, zambet din belsug, invitati de marca si portia zilnica de ras! Pentru ca Teo este izvorul bucuriei!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori