carmen scrie:adi, am aflat cu stupoare unele amanunte legate de acest site asa ca te rog sari cu click aici
e momentul adevarului eu si adina ne cufundam in

si tu..
carmen scrie:adi, am aflat cu stupoare unele amanunte legate de acest site asa ca te rog sari cu click aici
adi scrie:carmen scrie:adi, am aflat cu stupoare unele amanunte legate de acest site asa ca te rog sari cu click aici
e momentul adevarului eu si adina ne cufundam in
si tu..
adi scrie:Buna ziua dragii mei si iata acum ca lucrurile s-au dat pe fata trebuie sa va dau tuturor sloganul zilei de salar, dati click
carmen scrie:Ahaaaaaaa,macar TVA-ul sa-l vad, care n-am avut noroc
Hai cu TVA-ul
CRISSTINICA scrie:DACA NU MAI STITI UNDE LE-ATI PUS VA IMPRUMUT EU NISTE LOPETI PENTRU INTORS BANII. CALITATE GARANTATA. CONTRA UNUI COMISION, BINEINTELES, CE CREDETI VOI CA-MI PIERD DEGEABA TIMPUL PE AICI?
CRISSTINICA scrie: CONTRA UNUI COMISION, BINEINTELES, CE CREDETI VOI CA-MI PIERD DEGEABA TIMPUL PE AICI?
carmen scrie:Potoliti-va. Acces are doar acest 'plod inteligent' al lui TEO
Adina scrie:CRISSTINICA scrie: CONTRA UNUI COMISION, BINEINTELES, CE CREDETI VOI CA-MI PIERD DEGEABA TIMPUL PE AICI?
Adiiiii, fugiiute la conturi si blocheaza-le ca uite cum vor toti sa dea iama in averile noastre, nenicaaaa !
Si pentru niste lopeti vor sa ne ia comision
Vai, vai , raman sarac
adi scrie:carmen scrie:Potoliti-va. Acces are doar acest 'plod inteligent' al lui TEO
cine e pe primu loc adi , adiii
ascultati aici dragii mei
adi scrie:carmen scrie:Potoliti-va. Acces are doar acest 'plod inteligent' al lui TEO
cine e pe primu loc adi , adiii
ascultati aici dragii mei
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori