CLAUDIA scrie:ALOOO LUME , ?AVEM UN LOC LIBER LA MIJLOC ,CINE SE BAGA?
CRISSTINICA scrie:CLAUDIA scrie:ALOOO LUME , ?AVEM UN LOC LIBER LA MIJLOC ,CINE SE BAGA?
EU, EU, LA CALDURICA! UNII NEZDRAVENI S-AR GANDI LA NAZBATII!
gabrielle scrie:era rapus ,rapus si oboseala si bautura amestecate
CRISSTINICA scrie:gabrielle scrie:era rapus ,rapus si oboseala si bautura amestecate
?ok! COCTEIL MOLOTOV! A SI DANSAT?
CLAUDIA scrie:DACA ATI VEDEA CE BUCURIE E IN FATA BLOCULUI LA MINE,AICI E UN PARC PENRTU COPII SI AU VENIT NISTE BASCULANTE MARI UNA CU NISIP SI UNA CU PIETRIS SA MAI IMPRASTIE IN PARC SI SUNT O MULTIME DE COPII BUCUROSI IN GRAMADA DE NISIP
CLAUDIA scrie:DACA ATI VEDEA CE BUCURIE E IN FATA BLOCULUI LA MINE,AICI E UN PARC PENRTU COPII SI AU VENIT NISTE BASCULANTE MARI UNA CU NISIP SI UNA CU PIETRIS SA MAI IMPRASTIE IN PARC SI SUNT O MULTIME DE COPII BUCUROSI IN GRAMADA DE NISIP
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:eu nu ma bag ca eu ocup cat doiasa ca stau acasa si doar gandesc ?suntdastept!
EU ZIC SA VI ,ESTI CEA MAI CASTIGATA, UN PAT DOAR PENTRU TINE..
gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:eu nu ma bag ca eu ocup cat doiasa ca stau acasa si doar gandesc ?suntdastept!
nu prea sunt castigata sury
myha c scrie:Buna ziua,buna ziua.Pana una alta Zana eu te invit la mine sa vizitezi si tu zona Moldovei.Ce spui?Acum sunt si eu acasa si amandoua ne-am plimba,ar fi excelent.accepti invitatia mea?te astept cu draga inima
carmen scrie:gabrielle scrie:CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:eu nu ma bag ca eu ocup cat doiasa ca stau acasa si doar gandesc ?suntdastept!
nu prea sunt castigata sury
Ba esti gabrielle. Am unul pliant de o singura persoana sau saltea. Dupa preferinte. Hai ca te astept.
EU AM FOST ANUL ASTA. SE REFAC PICTURILE LA MULTE DIN ELE DECI VOR FI SI MAI FRUMOASE DECAT SUNT.carmen scrie:myha c scrie:Buna ziua,buna ziua.Pana una alta Zana eu te invit la mine sa vizitezi si tu zona Moldovei.Ce spui?Acum sunt si eu acasa si amandoua ne-am plimba,ar fi excelent.accepti invitatia mea?te astept cu draga inima
Multumesc de invitatie mihaela. Mi-ar placea sa vad din nou manastirile din moldova. Am fost 2 ani la rand pe acolo. Cat mi-ar placea.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori