carmen scrie:fly scrie:voi chiar credeti ca mai plec de aici...acu cand sunt cu doi"sefi" on line :-18 :-18 :-18 :-17 :-17 :-17
Adiiiiiiiiiiiiiiiii, suntem mari. Am reusit sa gonim pana si oboseala din unii (nu spui cine, persoana importanta)
carmen scrie:Asa o sa facem nynna.Acum plec si eu la culcare.
Sa aveti o noapte linistita
carmen scrie:malimai scrie:BUNA ZIUA TUTUROR.MI-A FOST TAAAAARE DOR DE VOI.
Am vesti,dar sper sa am si timp sa va povestesc.
Trebuie sa faci cumva sa-ti gasesti timp. Vrem sa stim TOOOOOOOOT.
Jokep scrie:s-a dus lumea la odihna,maine iar inceput de saptamana
Romy scrie:Neata la toata lumea !
Am mai prinsun pic ! Cozonacu in schimb a fost buuun !
carmen scrie: Am intrat in ultima saptamana de asteptare. Mai sunt doar 6 yile pana cand o vom vedea din nou pe TEO pe sticla. Ce-ar fi sa ne intalnim toti duminica pe forum? Vom avea 1001 de barfulite. N-ar fi rau.
carmen scrie:deja este pe foc, doar sa-mi aduc borcanasele aproape si gata. Am sa plec de la ziua de ieri si am sa incep cafeluta cu romantism. Si ce daca este inceput de saptamana? Am sa mai adaug bucurie, prietenie, satisfactie si incantare, voie buna, optimism si bunavointa, iubire, placere si alinare. Fiind o noua saptamana de evenimente placute sau mai putin placute, am sa pun un strop de rabdare, bunavointa, incredere si corectitudine, indrazneaza, insufletire, energie, putere si speranta. Sigur ca mai este loc si pentru ceea ce va doriti voi. Dupa o zi ca ieri este musai sa indulcesc cafeluta cu REALITATE.
Un inceput de saptamana in care sa cumpanim bine lucrurile pentru a fi pregatiti sa mergem mai departe.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori