LAVINIA scrie:BUNA CARMEN ! TU FACI CAFEA, ADI S-A DUS DUPA BERE ?TREBUIE SA FAC SI EU CEVA ?laie! ?laie! ?laie! [/img]
myha c scrie:Buan dimineata Florina,Malimai.Cristinica si cei care mai sunteti acum in casuta,chiar ce bucurie sa bem cafeaua impreuna.Din pacate trebuie sa ma retrag,i-am promis luI Andreea(fata mea) ca mergem in oras astazi sa-i cumpar blugi...acum nu mai scap.Dar ma intorc si mai vb.cu placere.va pup pe toti si va doresc o zi buna.
Jokep scrie:LAVINIA scrie:ADI SE APUCASE DE CANTAT CA SA VINA CINEVA. CRED CA DIN CAUZA VREMII STAU PROST CU NET-UL![]()
Lavinia ai prins curaj la scris ?ceamuzant2!
Adina scrie:Buna Florinaaaa ! Ce faci surioara mea de la mare ?
LAVINIA scrie:EU SUNT VORBAREATA DE FEL, DAR NU PREA STIAM EU CUM STAU LUCRURILE PE AICI. SI IMI ERA TEAMA SA NU GRESESC CU CEVA SI SA VA SUPAR. ?ok! ?mosking!
adi scrie:CLAUDIA scrie:BUNA OFELIA ,CE S-A TERMINAT VACANTA?ASA REPEDE?
da..
pentru directori si consilieri da
adi scrie:eu tot vorbesc singur aici, zici ca sunt zavoranca
adi scrie:Buna ziua dragii mei si iata acum ca lucrurile s-au dat pe fata trebuie sa va dau tuturor sloganul zilei de salar, dati click
florina scrie:
iubita mea surioara scuza-ma ca nu am putut sa-ti raspund azi dar tu ma intelegi cel mai bine cum este cu netul la serviciu, cand te apuci sa scrii striga sefuuuuuuuu![]()
eu sunt bine sa stii, si contrar celor spuse pe aici ca tu ai aveasi nu ne dai, eu nu ma supar si tot te iubesc
![]()
![]()
florina scrie: eu sunt bine sa stii, si contrar celor spuse pe aici ca tu ai aveasi nu ne dai, eu nu ma supar si tot te iubesc
![]()
![]()
carmen scrie:Buna seara dragutilor. Doar ce-mi aparu si mie net-ul. Ma duc sa-mi fac o cafea si vin
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori