ofelia scrie:carmen scrie:Buna seara dragutilor. Doar ce-mi aparu si mie net-ul. Ma duc sa-mi fac o cafea si vin
BUNA SEARA , ZANA ....AI GRIJA SA NU DEA CAFEAUA-N FOC ...! ?mosking!
Cafea noaptea?Mai puteti dormi?
adi scrie:carmen scrie:Potoliti-va. Acces are doar acest 'plod inteligent' al lui TEO
cine e pe primu loc adi , adiii
ascultati aici dragii mei
cristinmnc scrie:Buna seara... am si eu cafeluta cu lapte de data aceasta .
Va ofer o prajiturica bunnnaaaa
Jokep scrie:ofelia scrie:carmen scrie:Buna seara dragutilor. Doar ce-mi aparu si mie net-ul. Ma duc sa-mi fac o cafea si vin
Cafea noaptea?Mai puteti dormi?
florina scrie:cristinmnc scrie:Buna seara... am si eu cafeluta cu lapte de data aceasta .
BUNA SEARA! BUNA SEARA! cum e rost de cafea si ceva de rontait hop si FLIIIIIIIIIIII
ofelia scrie:florina scrie:cristinmnc scrie:Buna seara... am si eu cafeluta cu lapte de data aceasta .
BUNA SEARA! BUNA SEARA! cum e rost de cafea si ceva de rontait hop si FLIIIIIIIIIIII
BUNA SEARA ,FLORINA ....VEZI CE PRAJITURI BUNE A FACUT CRISTINMNC???
carmen scrie:ofelia scrie:
Buna seara cucule drag. Nu da in foc ca-i programata. Nu vezi ce soft i-am tras?
florina scrie:carmen scrie:fratilor incuiati usile, plec la voi in vizita
eu am inchuiat`o surioara . ete cum te astept
carmen scrie:Uraaaaaaaa, am gasit unde sa-mi fac concediu pe bani putini. Problema este ca eu nu arat ca tanti aia, daca nu incap pe acolo?
florina scrie:
APROB POZITIV . CE ZICI SURIOARA????? ?mosking!
carmen scrie:florina scrie:
APROB POZITIV . CE ZICI SURIOARA????? ?mosking!
N-am eu norocul sa va vad la mine. Cat priveste plocoanele albastrei, ei bine, DA.
Dar surioara n-ai spus nimic despre vocea mea de privighetoare?
carmen scrie:ofelia scrie:SUPEER ....CE-I CU BANII...NU STITI CA EI NU ADUC FERICIREA ...???
Altii sunt de parere ca suntem platiti asa ca, astazi este ziua adevarului. Ne aratam conturile
florina scrie:ofelia scrie:
BUNA SEARA ,FLORINA ....VEZI CE PRAJITURI BUNE A FACUT CRISTINMNC???
buna Ofelia! mi`e imi spui de prajiturile monicai??? ai mai apucat si tu????? ma mir
ofelia scrie:DAAAAAAA....PAI DACA VA ARAT CONTUL MEU ...VA INGROZITI ....O SA MA TRECETI PE LISTA SUPRAVIETUITORILOR .... ?mosking!
gabrielle scrie:sa va zic o faza cu dormitu pe perete
am mers la o nunta la tara si sau pus sa doarma si pe sus si pe jos de numai era loc si un unchi de al meu ii era asa de somn si vazand ca numai e loc sa proptit de tocul usi si asa a adormit pana sa trezit o matusa si cand la vazut, a dat trezirea la toti si ne am pus pe un ras, dar el nu avea nimic ,el dormea in continuare
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 44 vizitatori