florina scrie:sa vezi ce mi`o iau acum cu paza asta
am facut eu mica
vezi ca in photobuket exista rezize deasupra la poza si spune
ala cu 320 x 240
myha c scrie:Buna dimineata ...cam tarziu dar vremea asta urata m-a tinut lipita de pat pana acum.Imi da si mie cineva o cescuta de cafea ...de aia buna facuta de zana ca sa am chef de treaba.
adi scrie:daaaaaaaaaaaaa ca asa face ea...
s-a dus la streptease
IAR EU MA PREGATESC SA-L PRIMESC PE AGENTUL TERMIC IN CALORIFER. CAM IN DOUA SAPTAMANI INCEP PROBELE DE INSTALATII.adi scrie:eu ma apuc sa fac focul iN
CRISSTINICA scrie: MIROASE A IARNA CAM PESTE TOT... DAR S-A ACOPERIT MIROSUL CU CEL DE LA FASOLICA TA.... DE ARDEI NU MAI VORBESC!
Adina scrie:carmen scrie:Ei bine, DA. Am dezbracat fasolica prin fierbere la foc mic, ca asa-mi place, la foc mic
La foc mic ? Sa nu te-ncingi prea tare ? Poate faci poc !
carmen scrie:CRISSTINICA scrie: MIROASE A IARNA CAM PESTE TOT... DAR S-A ACOPERIT MIROSUL CU CEL DE LA FASOLICA TA.... DE ARDEI NU MAI VORBESC!
Deja a inceput sa miroasa a fasole. Ardei inca nu, ca adi mi-a luat ceva ce nu-i bun de copt. Este musai sa ies la cumparaturi ca, n-am nici o baza in el, viata grea am crisstinica
carmen scrie:CRISSTINICA scrie:CE SA-I FACI CU TINERETUL DIN ZIUA DE AZI!
Asa este crisstinica. Este musai sa ies la piata, care n-am avut noroc
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori