carmen scrie:Dragi mei bucurosi. Sa va arat cam cum este bossul cand il apuca. Exact vocea asta o are. Ascultati si va minunati click aici
carmen scrie:M-am plictisit astazi pana pe la ora 11 si ca sa-mi treaca am fugit la piata. Cum a persistat plictiseala, m-am pus sa fac fum. Fum am zis? Nu, sa coc ardei. Asa ca, cam intr-o ora pregatesc masa.
Sa va spalati pe maini sa sa veniti cand gornesc sau clopotesc . Mai vad eu cum va anunt
Adina scrie:carmen scrie:Dragi mei bucurosi. Sa va arat cam cum este bossul cand il apuca. Exact vocea asta o are. Ascultati si va minunati click aici
Vaaaai, ce frumos si duios mai canta . Mi-l si imaginez, iti dai seama . Doamneeee
adi scrie:dupa ce eu am cantat si a surzit lumea
in calitate de impresar aduc volumul doi al nemaipomenitei Carmen & Band
Dati click aici pe text-ul alb pentru a o asculta pe Carmen!
florina scrie:manamana, pap tibii tibii, manamana pap tibii ti asa o sa o tin toata ziua de acum in colo
va pup am iesit sunt "cumparatoare" azi . Ce vreti sa va aduc?????
Adina scrie:Deeeci ...exista mai multe variante :
1. Carmen este ocupata cu impresarul ei ?ok!
2. Undeva prin Mures s-a anuntat un incendiu , si-a ars cineva mancarea de fasole
3. Comanda de la restaurant inca nu a ajuns la domiciliul zanei si nu are ce sa ne arate ?mosking!
4. Carmen nu vrea sa imparta mancarea cu altii sau o fi adormit
Inca nu se stie dar se cerceteaza
CRISSTINICA scrie:CE SCHIMBURI DE BOBARNACE! TRAIASCA PAGINA 2100- CA PE 2000 N-AM APUCAT SA SCRIU- SI NOI SA TRAIM SA AJUNGEM LA 5000, CUM ZICEA CINEVA. DACA NE TINE FORUMUL PANA ATUNCI.
adi scrie:florina scrie:manamana, pap tibii tibii, manamana pap tibii ti asa o sa o tin toata ziua de acum in colo
va pup am iesit sunt "cumparatoare" azi . Ce vreti sa va aduc?????
un mertan si o vila
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori