Jokep scrie:Da scoala e de vina.De abia astept sa scap de ea dar mai e,dar scap de scoala si dau de servici asta e.Eu sunt bine sanatoasa mai trag cate un ochi pe site sa vad ce stiri mai avem si ce mai faceti. Si mai ales astept vacanta!!
carmen scrie:![]()
Ma gandesc sa indulcesc si mai mult cafeluta, asa ca am sa pun si[b] SPOR.
[b]O zi usoara va doresc, in care sa aveti spor in toate
Romy scrie:Buna dimineata ! (sint scumpu...la vedere )
I-mi si place "cafeaua tare" (si amarue) ........
Intru si eu pe aici cind pot (in traducere...cind ma lasa ) Cred ca pina la urma o sa-i pun si lu al micinternet Poate se mai raresc cei de la ...rind !
(o sa incerc sa fiu mai ieftin.....la vedere
malimai scrie:BUNA ZIUA TUTUROR.MI-A FOST TAAAAARE DOR DE VOI.
Am vesti,dar sper sa am si timp sa va povestesc.
A-ti spus ca Adina e secretoasa?Nu e,dar m-a asteptat pe mine :-7
Stiti unde am fost eu in weekendul asta?
LaAlba-Iulia.
Fata frumoasa din poza nu sunt eu,desi as fi vrut :-8 ,eu sunt cea care trebuie sa tina cura de slabire.
Ei cine credeti ca e langa mine?
cine,cine..............................................................Adina
malimai scrie:E minunata Alba-Iulia,exact cum a spus si prietena noastra draga,Adina.Si sa stiti ca nu mi-au ajuns 8 ore ca sa vad toata Alba-Iulia si nici spatiul pe aparatul de fotografiat nu a fost deajuns si din pacate nu prea mi-au iesit pozele,dar voi posta pe forum din pozele care se vad mai bine.
Dar,ce-i mai important e faptul ca m-am intalnit cu Adina si credeti-ma ca este o fata minunata.Este foaaaaaarte frumoasa,blanda cu o voce calma si o prietena minunata.
Adina,sper sa nu te superi daca vei avea petitori cu ocazia asta.
malimai scrie:Vorba Zanei noastre "ma dor urechile de atata liniste".
Adina draga,sper ca vina pt faptul ca lipsesti azi,e calculatorul ci nu sanatatea.
carmen scrie: Am intrat in ultima saptamana de asteptare. Mai sunt doar 6 yile pana cand o vom vedea din nou pe TEO pe sticla. Ce-ar fi sa ne intalnim toti duminica pe forum? Vom avea 1001 de barfulite. N-ar fi rau.
malimai scrie:Bine ai revenit Adina.Incepusem sa ma simt taaare singura pe aici.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori