Sa aveti o zi minunata

CLAUDIA scrie:BUNA DIMINEATA,BUNA DIMINEATA,DE CAND E ZANA IN CONCEDIU VEDETI CE MATIALA SUNT,MA TREZESC REPEDE SA BEAU CAFELUTA PROASPATA....
CLAUDIA scrie:AM ASCULTAT VOLUMUL 2 AL INEGALABILEI NOASTRE ARTISTE,DE FAPT SI ACUM IL ASCULT SI S-A TREZIT COPILU SA MA INTREBE DE UNDE SE AUDE ZGOMOTUL ASTAORICUM ESTI PE DRUMUL CEL BUN TU &CO. AVETI VOTUL MEU
CLAUDIA scrie:BUNA DIMINEATA,BUNA DIMINEATA,DE CAND E ZANA IN CONCEDIU VEDETI CE MATIALA SUNT,MA TREZESC REPEDE SA BEAU CAFELUTA PROASPATA....
carmen scrie:Buna dimineata . Intru mai intai la magazinul pentru 'doi'. Cumpar de aici bucuria revederii, iubire, tandrete, intelegere si alint. Ma indrept spre super market unde sunt sigura ca am sa gasesc tot ce am nevoie. Am sa iau 250 g de dorinta, tot atata de vointa, cam 500 g de hotarare. Oare ii ajunge adinei pentru a termina lucrarea? Sper ca da. Am gasit si bafta asa ca iau tot stocul, chiar si pe cel cu noroc, asa poate cafeluta o va ajuta si pe mihaela. Mai cumpar multe vorbe bune, zambete, bucuria de a fi impreuna, un gram de tristete pentru cei ce nu pot intra in week end alaturi de noi, cateva pachete cu optimism, suflet si la urma iau cata iubire pot duce. Ma indrept spre casa si in drum mai iau un manunchi mare de prieteni foarte buni, pe care sa-i am laturi mereu. Exact cand trebuie am ajuns. Apa fierbe asa ca pun tot ce am cumparat in ibric iar cand e gata, asez manunchiul de prieteni langa mine ca sa ma bucur deimpreuna cu ei.
Sa aveti o zi minunata
CLAUDIA scrie:STAI LINISTIT ADI CA NU SCAPATI DE MINE NICIODATA ,DOAR CA ACUM STIU CA SUNETI IN CASUTA DE DIMINEATA SI NU VB .SINGURA CUM AM MAI FACUT-O....SI APOI MA TEM SA NU GASESC CAFELUTA RECE..TE PUP DULCE ,DULCE
adi scrie:deci daca zana pleaca in luna de miere... nu te mai avem pe forum.
de aia am suferit cat am suferit
carmen scrie:Nu se poate, nu se poate. O vad si pe albastra. Oare era inchis la click aici si vine la cumparaturi la noi?
Adina scrie:
Da, da, buna , rosioaro ! Era inchis da' stiu ca aici gasesc eu di tati![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori