carmen scrie: Haideti, toti odata
HAI

Adina scrie:adi scrie:Adina iti dau un kilogram numai sa termini ce ai de facut
Vai, Adi, ce dulce esti . Ce zici iti trimit tie pe mail ca sa-mi termini lucrarea ?De ce sa muncesti doar pentru Carmen ?
carmen scrie:Vai ce bine ma simt imbratisata de voi
Chatla 14? Si mie de ce nu mi-a spus nimeni?
adi scrie:Noi nu suntem un forum al fanilor lui Teo, nici nu vreau sa fim asta. aici suntem prietenii ei.
Dar trebuie sa invatati ca atunci cand doriti sa scrieti ceva legat de TeoViziunea mergeti in forum la TeoViziunea. Daca vreti sa o admirati pe Teo mergeti la locul ei din forum.
Stiu ca acest subiect este subiectul nostru de suflet si aici ne vine sa vorbim de toate, dar pentru cine priveste din afara, cine nu stie ca aici se concentreaza tot forumul pare bizar ca alte sectiuni din site sa fie goale.
Va rog mult de tot cand aveti ceva de spus legat de Teo sau activitatea ei faceti-o la locul potrivit. Ne-am prea obisnuit sa scriem tot aici. Repet, cine este din afara forumului nu intelege de ce nu scriem despre Teo, noi defapt o facem, dar o facem unde nu trebuie.
Exista topicuri de muzica, exista locuri multe in acest forum pe care nu le exploatam.
Sper sa intelegeti acest apel. va rog mult!
carmen scrie:
Doar ti-am spus ca-s pentru copt si tu mi-ai luat ardei pentru mancare. N-am nici o baza, e bine? Mama lor de ardei
adi scrie: de la ora 14 sa poata intra si adina, cristina, tura de dimineata![]()
nu trebuia sa iti spunem ca asa am stabilit acum o saptamana, ca de aia a ajuns tara asta unde a ajuns..
oare unde ti-a stat mintea?
carmen scrie:Hei, ce-i atitudinea asta? Cine munceste pentru mine? Adi? N-ai vazut? Nici ardei n-a stiu sa cumpere da sa ma mai ajute si la treaba. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost. Mai bine ma duc si cumpar mancare de peste drum
Adina scrie:
Pai, daaaaaa, acum nu mai recunosti, asa-i ? Adi, fugi la piata, Adi fa aia, Adi fa ailalta , Adi unde-s ardeii ? Si apoi il pui si la impresariat , alearga bietul de el sa te lanseze pe toate posturile pe toate forumurile si uite care-i rasplata ! Adiiiiiii, lanseaza-ma pe mine![]()
adi scrie:Data viitoare sa tii plantezi in loc la bicicleta de sport, ca si asa nu o folosesti.
noroc ca m-am dus eu cu florina, ca era ruginita de cum statea frumoasa ca un obiect de arta!
CLAUDIA scrie:CARMEN ,MI-AM AMINTIT CITIND CUM AI SOFAT IERI CU MASINA TA CA SI EU AVEAM ACEIASI PROBLEMA MAI DEMULT ,DAR STI CE IMI PLACEA...CAND INCEAPEA SA STOARCA HOP SI EU CU FUNDUL PE EA IMI FACEAM MASAJ ANITCELULITIC,ERA SUPER ASA CA EU ZIC SA TE MAI GANDESTI DACA VREI SA O INCALTI.
florina scrie:
ce inseamna seara la tine adi???
nu de alta tu intri cam pe la 23
eu pe la 22
specifica sa inteleaga tot " femeia"
adi scrie: de la ora 14 sa poata intra si adina, cristina, tura de dimineata![]()
nu trebuia sa iti spunem ca asa am stabilit acum o saptamana, ca de aia a ajuns tara asta unde a ajuns..
oare unde ti-a stat mintea?
CLAUDIA scrie:CARMEN ,MI-AM AMINTIT CITIND CUM AI SOFAT IERI CU MASINA TA CA SI EU AVEAM ACEIASI PROBLEMA MAI DEMULT ,DAR STI CE IMI PLACEA...CAND INCEAPEA SA STOARCA HOP SI EU CU FUNDUL PE EA IMI FACEAM MASAJ ANITCELULITIC,ERA SUPER ASA CA EU ZIC SA TE MAI GANDESTI DACA VREI SA O INCALTI.
carmen scrie:
Auzi domn' vrauko? Bicicleta aia este ca sa merg la cumparaturi, da? Nu ca sa fac sport. Cum ma duc rar la cumparaturi se odihneste si ea, da? Si ma rog ce facui tu cu florina in afara de 'oprit apa calda'? Ai pedalat de 2 ori si gata
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori