Adina scrie:malimai scrie:Eu cred ca Adi e doar spion.
S-ar putea sa ai dreptate , Amalia ! :-8
Dar pe langa faptul ca e spion mai e si elev,saracul.Mai are si el teme de facut
malimai scrie:Ai vazut ce frumos arata pagina de start a site-ului?Site-ul acesta e tot mai vesel
carmen scrie:prieteni. Stai adina, ca multi ne-am gandit la tine dar, ce sa facem daca nu curge net-ul prin casa ta.
Amalia, buna ideea cu intalnirea dar, hai sa masuram un pic si diatantele. Bucuresti pe 1 aprilie ar fi o ocazie minunata.
malimai scrie:Ma gandesc sa indulcesc si mai mult cafeluta, asa ca am sa pun si[b] SPOR.
[b]O zi usoara va doresc, in care sa aveti spor in toate
Adina scrie: :-13 Ce mi-e dat sa vad !Buna, Carmen ! Cat ma bucur sa mai vad putin "albastru" pe-aici ! Ma duce cu gandul la cerul senin , la Dunare , ajung si sa valsez putin ....e minunat !
Stiu, Carmen , ca va ganditi si la mine , iar asta nu poate decat sa ma bucure "grav de tot" - cum spune Teo .
Adina scrie:Iar cu netu' asta , nu stiu de ce nu curge si prin casa mea , cred ca s-a spart vreo conducta undeva si o fi in reparatii sau s-o fi infundat :-36
malimai scrie:Ai spus ca ai dormit repede.In conditiile astea eu nu am prea multa energie si as fi avut nevoie de un energizant.Cum ar fi cafeluta ta.
carmen scrie:Si noua ne-a fost dor de tine dar amalia are dreptate ESTI TARE FRUMOASA.
Sa inteleg ca ai valsat un pic?
carmen scrie:Adina nu te bucura prea tare. El numai trage cu ochiul
adi scrie:M-am intors, sa trag cu ochiu cu lopata de mesaje SPAM firar sa fie! :-22
adi scrie:Adina scrie:V-am mai spus cat de mult imi place albastrul ? Imediat incep sa topai ! S-a intors si fiul ratacitor :-20 !
M-am intors, sa trag cu ochiu cu lopata de mesaje SPAM firar sa fie! :-22
carmen scrie:adi scrie:M-am intors, sa trag cu ochiu cu lopata de mesaje SPAM firar sa fie! :-22
Nu fi necajit sefu. Noi oricum citisem regulamentul si asteptam sa dai cu aspiratorul sau cu insecticid peste SPAM-uri. :-20
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Yandex [Bot] şi 39 vizitatori