carmen scrie:Buna ziua dragutilor, care mai sunteti pe aici. Acum am aterizat acasa si plec la cules cuvinte Parca am uitat ceva . A, da, haideti la . Nu va speriati, m-am tuns dar tot eu sunt
Buna, surioara ! Abia acum ai aterizat ? De unde ....?
carmen scrie:Buna ziua dragutilor, care mai sunteti pe aici. Acum am aterizat acasa si plec la cules cuvinte Parca am uitat ceva . A, da, haideti la . Nu va speriati, m-am tuns dar tot eu sunt
Adina scrie:Tocmai am finalizat si eu lucrarea si am venit in fuga pe-aici , in speranta ca macar primesc niste vinete si un borcan de gogosari , ceva
carmen scrie:Excelenta idee. De unde pot lua bilet sau abonament? As vrea un abonament pentru toate zilele saptamanii dupa ora 18.
carmen scrie: multumesc claudia. Da, imi vine grozav noua tunsoare, sunt ca o oita dar nu-i nimic creste el.
Surioara am fost prin oras sa mai cumpar ceva facturi si sa-mi caut o masuta mica in sufragerie. Tu cand vi pe la mine? Hai ca am unde sa te culc. Claudia doarme la perete si tu intre noi, vi?
VASILICA INACHE scrie:carmen scrie:Excelenta idee. De unde pot lua bilet sau abonament? As vrea un abonament pentru toate zilele saptamanii dupa ora 18.
si eu la fel,dupa ora 18:00,de acord cu zina!
Adina scrie:
Si cum vine asta, sa stai o zi intreaga prin oras , l-ai masurat cu pasul sa-i afli distanta exacta ? Nu stiu cand oi veni pe la tine , poate de Craciun Acuma sunt extreeeeem de stresata si chiar panicata . Dar, in fine , nu stiu cum se va incheia saptamana asta , totul e sa nu raman cu sechele
carmen scrie:Felicitari adina. Ia povesteste tu cand ai examene si cand trebuie sa predai lucrarea. Asta ca sa nu te intreb ce musafiri ai avut tu aseara de n-am putut vorbi la telefon
carmen scrie:Cum adica sa ramai cu sechele? pai venim si te resuscitam de nu te vezi. Ia zi, cu ce sa te ajutam?
Adina scrie:carmen scrie:Cum adica sa ramai cu sechele? pai venim si te resuscitam de nu te vezi. Ia zi, cu ce sa te ajutam?
Cum sa nu raman cu sechele, daca in fiecare noapte am cosmaruri ca sunt la examen si ma pica . Stii, ce-i culmea ? Ca visez ca dau examene tocami cu profesorii la care mi-am luat examenele si de-aia ma trezesc eu taaaaare confuza
carmen scrie:La chesti asta cu examenele singurul ajutor din partea mea este la . Lasa albastro ca esti fata isteata si treci tu peste ele cu brio, ai sa vezi
carmen scrie:Asta ca sa nu te intreb ce musafiri ai avut tu aseara de n-am putut vorbi la telefon
Adina scrie:carmen scrie:La chesti asta cu examenele singurul ajutor din partea mea este la . Lasa albastro ca esti fata isteata si treci tu peste ele cu brio, ai sa vezi
Pai macar asa sa tii pumnii , nu sa te apuci de plans , las'ca aia-i treaba mea !
Ei, na , si pe asta de unde ai mai scos-o cu isteata ? Bine-ar fi sa iasa bine, dar slabe sanse ! Daca toata ziua sunt la servici cand sa mai si invat ?
Adina scrie:Pai, bine surioara, astept pana dupa miezul noptii sa ma suni , ca aveai musafiri si nu puteai vorbi si acum tot pe mine dai vina ? Musafirii mei au plecat destul de devreme , dar ai tai ?? Sau au ramas peste noapte si v-ati petrecut ?
carmen scrie: Hei tu albastro, ce-i cu tine? fruntea sus. Mama lor de examene. Ce-i sfarsitul lumii? Iti dai seama ca toti iti vom tine pumnii dar nu-mi place cum gandesti. Si de ce sa plangi? Te ajuta la invatat? Nu cred, asa ca fi mai optimista
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: BryanMic, CommonCrawl [Bot] şi 45 vizitatori