• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:28 pm

carmen scrie:Buna ziua dragutilor, care mai sunteti pe aici. Acum am aterizat acasa si plec la cules cuvinte Parca am uitat ceva Imagine. A, da, haideti la Imagine. Nu va speriati, m-am tuns dar tot eu sunt ?pupasca!

Buna, surioara ! Abia acum ai aterizat ? De unde ....?
Adina
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:28 pm

Imagine avem tema. Ei da crisstinica, am uitat sa dau tema ?rusini!

Deci sa vede. Multe doruri am dar acum mi-e tare dor de braila cu tot ce-mi ofera ea. Vechi prieteni, rude, amintiri, dunare intr-un cuvant braila. Asta e.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:29 pm

CLAUDIA scrie:ADINA IMI PARE RAU SA TE DEZAMAGESC (PT. A CATA OARA?)DAR BORCANELE LE DESFACEM LA IARNA...

Ooooofffff ?uite-macatsufar! Si nici vinete ?suparatsuntdoamne! , nimiiiiiic ???
Adina
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Sep 10, 2007 4:31 pm

Adina scrie:Ooooofffff ?uite-macatsufar! Si nici vinete ?suparatsuntdoamne! , nimiiiiiic ???

NIMIK ,NIMIK PAI LA IARNA CU CE MAI ASORTAM FRIPTURICA DE PORC..?
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:32 pm

Imagine multumesc claudia. Da, imi vine grozav noua tunsoare, sunt ca o oita dar nu-i nimic creste el.

Surioara am fost prin oras sa mai cumpar ceva facturi si sa-mi caut o masuta mica in sufragerie. Tu cand vi pe la mine? Hai ca am unde sa te culc. Claudia doarme la perete si tu intre noi, vi?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:33 pm

Adina scrie:Tocmai am finalizat si eu lucrarea Imagine si am venit in fuga pe-aici , in speranta ca macar primesc niste vinete si un borcan de gogosari :P , ceva ?ceamuzant!

Felicitari adina. Ia povesteste tu cand ai examene si cand trebuie sa predai lucrarea. Asta ca sa nu te intreb ce musafiri ai avut tu aseara de n-am putut vorbi la telefon Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde VASILICA INACHE » Lun Sep 10, 2007 4:34 pm

carmen scrie:Excelenta idee. De unde pot lua bilet sau abonament? As vrea un abonament pentru toate zilele saptamanii dupa ora 18.

?pupasca! si eu la fel,dupa ora 18:00,de acord cu zina!
Imagine Imagine
Domnul nostru Dumnezeu sa fie cu noi!Va doresc tot binele din lume !Va iubesc
BUCUROSILOR !
VASILICA INACHE
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Sep 10, 2007 4:34 pm

PENTRU ZANA ,UN CRAMPEI DIN Imagine SA ISI MAI ALINE DORUL..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:38 pm

CLAUDIA scrie:PENTRU ZANA ,UN CRAMPEI DIN Imagine SA ISI MAI ALINE DORUL..

Cat te iubesc ?pupasca!
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:40 pm

carmen scrie:Imagine multumesc claudia. Da, imi vine grozav noua tunsoare, sunt ca o oita dar nu-i nimic creste el.

Surioara am fost prin oras sa mai cumpar ceva facturi si sa-mi caut o masuta mica in sufragerie. Tu cand vi pe la mine? Hai ca am unde sa te culc. Claudia doarme la perete si tu intre noi, vi?

Hai, surioara , las' ca stiu sigur ca-ti sta bine tunsoarea !

Si cum vine asta, sa stai o zi intreaga prin oras , l-ai masurat cu pasul sa-i afli distanta exacta ? ?HAHA! Nu stiu cand oi veni pe la tine , poate de Craciun ?ceamuzant! Acuma sunt extreeeeem de stresata si chiar panicata . Dar, in fine , nu stiu cum se va incheia saptamana asta , totul e sa nu raman cu sechele ?!
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:40 pm

VASILICA INACHE scrie:
carmen scrie:Excelenta idee. De unde pot lua bilet sau abonament? As vrea un abonament pentru toate zilele saptamanii dupa ora 18.

?pupasca! si eu la fel,dupa ora 18:00,de acord cu zina!

Buna vasilica. Ai inceput sa citeste de la pagina 1? Foarte bine faci. Romy a lasat abonamente pentru toata suflarea bucuroasa indiferent de ora la care pot urca in trenulet.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:42 pm

Adina scrie:
Si cum vine asta, sa stai o zi intreaga prin oras , l-ai masurat cu pasul sa-i afli distanta exacta ? ?HAHA! Nu stiu cand oi veni pe la tine , poate de Craciun ?ceamuzant! Acuma sunt extreeeeem de stresata si chiar panicata . Dar, in fine , nu stiu cum se va incheia saptamana asta , totul e sa nu raman cu sechele ?!

Am masuta magazile cu privirea ca portofelul nu m-a lasat sa ma apropii de exponate. Frumoase muzee avem in aceasta perioada.

Cum adica sa ramai cu sechele? pai venim si te resuscitam de nu te vezi. Ia zi, cu ce sa te ajutam?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:44 pm

carmen scrie:Felicitari adina. Ia povesteste tu cand ai examene si cand trebuie sa predai lucrarea. Asta ca sa nu te intreb ce musafiri ai avut tu aseara de n-am putut vorbi la telefon Imagine

Multumesc, surioara ! Desi credeam ca o sa ma simt mai usurata dupa ce am vazut ultima pagina asezata frumos in dosar , nu-i asa ! Parca sunt mai incarcata ! Offf ?uite-macatsufar! Lucrarea o predau si o sustin joi , vineri am trei examene (asta daca ne lasa sa le dam pe toate) si sambata inca un examen ! E NASOL ?uite-macatsufar!
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:46 pm

La chesti asta cu examenele singurul ajutor din partea mea este la ?uite-macatsufar! . Lasa albastro ca esti fata isteata si treci tu peste ele cu brio, ai sa vezi
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:47 pm

carmen scrie:Cum adica sa ramai cu sechele? pai venim si te resuscitam de nu te vezi. Ia zi, cu ce sa te ajutam?

Cum sa nu raman cu sechele, daca in fiecare noapte am cosmaruri ca sunt la examen si ma pica ?uite-macatsufar! . Stii, ce-i culmea ? Ca visez ca dau examene tocami cu profesorii la care mi-am luat examenele ?HAHA! si de-aia ma trezesc eu taaaaare confuza ?ceamuzant!
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:50 pm

Adina scrie:
carmen scrie:Cum adica sa ramai cu sechele? pai venim si te resuscitam de nu te vezi. Ia zi, cu ce sa te ajutam?

Cum sa nu raman cu sechele, daca in fiecare noapte am cosmaruri ca sunt la examen si ma pica ?uite-macatsufar! . Stii, ce-i culmea ? Ca visez ca dau examene tocami cu profesorii la care mi-am luat examenele ?HAHA! si de-aia ma trezesc eu taaaaare confuza ?ceamuzant!

Tu alta treaba n-ai noaptea decat sa visezi? Las-o-n colo de treaba, gandeste-te la altceva cand te culci nu la examene.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:53 pm

carmen scrie:La chesti asta cu examenele singurul ajutor din partea mea este la ?uite-macatsufar! . Lasa albastro ca esti fata isteata si treci tu peste ele cu brio, ai sa vezi

Pai macar asa sa tii pumnii , nu sa te apuci de plans , las'ca aia-i treaba mea !

Ei, na , si pe asta de unde ai mai scos-o cu isteata Imagine? Bine-ar fi sa iasa bine, dar slabe sanse ! Daca toata ziua sunt la servici cand sa mai si invat ? ?uite-macatsufar!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:57 pm

carmen scrie:Asta ca sa nu te intreb ce musafiri ai avut tu aseara de n-am putut vorbi la telefon Imagine

Pai, bine surioara, astept pana dupa miezul noptii sa ma suni , ca aveai musafiri si nu puteai vorbi si acum tot pe mine dai vina ? Musafirii mei au plecat destul de devreme , dar ai tai ?? Sau au ramas peste noapte si v-ati petrecut ? ?ceamuzant!
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:57 pm

Adina scrie:
carmen scrie:La chesti asta cu examenele singurul ajutor din partea mea este la ?uite-macatsufar! . Lasa albastro ca esti fata isteata si treci tu peste ele cu brio, ai sa vezi

Pai macar asa sa tii pumnii , nu sa te apuci de plans , las'ca aia-i treaba mea !

Ei, na , si pe asta de unde ai mai scos-o cu isteata Imagine? Bine-ar fi sa iasa bine, dar slabe sanse ! Daca toata ziua sunt la servici cand sa mai si invat ? ?uite-macatsufar!

Hei tu albastro, Imagine ce-i cu tine? fruntea sus. Mama lor de examene. Ce-i sfarsitul lumii? Iti dai seama ca toti iti vom tine pumnii dar nu-mi place cum gandesti. Si de ce sa plangi? Te ajuta la invatat? Nu cred, asa ca fi mai optimista Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:57 pm

Adina scrie:Pai, bine surioara, astept pana dupa miezul noptii sa ma suni , ca aveai musafiri si nu puteai vorbi si acum tot pe mine dai vina ? Musafirii mei au plecat destul de devreme , dar ai tai ?? Sau au ramas peste noapte si v-ati petrecut ? ?ceamuzant!

Cine avea musafiri ieri cand am sunat? Aud?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Lun Sep 10, 2007 4:59 pm

DRAGELOR ,MA DUC SA VIZIONEZ UN FILM,MA INTORC MAI TARZIU...PUPICI..
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 4:59 pm

Claudiaaaaa, vasilicaaaaaaaaaa, ce faceti fetelor? ma lasati sa ma bat cu adina singura? Ziceti si voi ceva, nu vedeti ce aiurea gandeste
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 4:59 pm

carmen scrie: Hei tu albastro, Imagine ce-i cu tine? fruntea sus. Mama lor de examene. Ce-i sfarsitul lumii? Iti dai seama ca toti iti vom tine pumnii dar nu-mi place cum gandesti. Si de ce sa plangi? Te ajuta la invatat? Nu cred, asa ca fi mai optimista Imagine

Da, da, bine ! Oricum, am tot incercat eu sa fac pe Napoleonul dar nu-mi mai iasa :P Lasa surioara , subiect incheiat ! Mai vedem noi ce-o fi ! ?hm!
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Lun Sep 10, 2007 5:00 pm

CLAUDIA scrie:DRAGELOR ,MA DUC SA VIZIONEZ UN FILM,MA INTORC MAI TARZIU...PUPICI..

Vinde-mi si mie pontul, pe ce canal vezi tu film la ora asta?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Lun Sep 10, 2007 5:01 pm

carmen scrie:Cine avea musafiri ieri cand am sunat? Aud?

Vrei sa-ti reproduc intocmai conversatia ? ?ceamuzant! Eu aveam musafiri dar si mataluta te-ai laudat cu acelasi lucru . Asa ca ... :P
Adina
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?