carmen scrie:CLAUDIA scrie:DRAGELOR ,MA DUC SA VIZIONEZ UN FILM,MA INTORC MAI TARZIU...PUPICI..
Vinde-mi si mie pontul, pe ce canal vezi tu film la ora asta?
Asa, deci , v-ati gandit sa va luati talpasita

carmen scrie:CLAUDIA scrie:DRAGELOR ,MA DUC SA VIZIONEZ UN FILM,MA INTORC MAI TARZIU...PUPICI..
Vinde-mi si mie pontul, pe ce canal vezi tu film la ora asta?
Adina scrie:
Asa, deci , v-ati gandit sa va luati talpasitaBineeee
Cred ca imi iau si eu zborul
carmen scrie:VASILICA INACHE scrie:carmen scrie:Excelenta idee. De unde pot lua bilet sau abonament? As vrea un abonament pentru toate zilele saptamanii dupa ora 18.
si eu la fel,dupa ora 18:00,de acord cu zina!
Buna vasilica. Ai inceput sa citeste de la pagina 1? Foarte bine faci. Romy a lasat abonamente pentru toata suflarea bucuroasa indiferent de ora la care pot urca in trenulet.
Adina scrie:carmen scrie:Felicitari adina. Ia povesteste tu cand ai examene si cand trebuie sa predai lucrarea. Asta ca sa nu te intreb ce musafiri ai avut tu aseara de n-am putut vorbi la telefon
Multumesc, surioara ! Desi credeam ca o sa ma simt mai usurata dupa ce am vazut ultima pagina asezata frumos in dosar , nu-i asa ! Parca sunt mai incarcata ! OfffLucrarea o predau si o sustin joi , vineri am trei examene (asta daca ne lasa sa le dam pe toate) si sambata inca un examen ! E NASOL
LAVINIA scrie:MI-A VENIT SOTUL ACASA, L-AM SARBATORIT, AM LUAT PE CEL MIC DE LA BUNICI CA SA IL PREGATESC DE CAMIN....
florina scrie:carmen scrie:Buna seara surioara. Ai vazut ce bolnavior este forumul? Cred ca-l doare capul. Adi i-a pus comprese rece pe frunte
sincer, sunt cam chioara vorba stiu eu cui
IL CHEAMA MARIAN DAR A FOST O MARE BUCURIE CA A VENIT ACASA, DAR AZI DIMINEATA A SI PLECAT.carmen scrie:LAVINIA scrie:MI-A VENIT SOTUL ACASA, L-AM SARBATORIT, AM LUAT PE CEL MIC DE LA BUNICI CA SA IL PREGATESC DE CAMIN....
I-ai sarbatorit venirea sau ati avut ceva deosebit de sarbatorit si noi nu stim?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori