gabrielle scrie:buna adi![]()
buna amika![]()
buna zana![]()
buna nynna
carmen scrie:Buna seara ninuca
Buna seara gabrielle
Adi mama, cand te-ai ingrasat in halul asta?
Tot masajul e bun si la ... albeata ta
adi scrie:carmen scrie:Buna seara ninuca
Buna seara gabrielle
Adi mama, cand te-ai ingrasat in halul asta?
Tot masajul e bun si la ... albeata ta
am fost la Purtatorul de cuvant acasa, dupa doua zile asa ajungi.
nu atat de mancare, ci de ras voie buna si dragostea ce o vezi acolo!
adi scrie:
am fost la Purtatorul de cuvant acasa, dupa doua zile asa ajungi.
nu atat de mancare, ci de ras voie buna si dragostea ce o vezi acolo!
PS: Gabita, sora lui Carmen - este purtator de cuvant
amika scrie:Bine gabrielle pot spune incerc sa ma odihnesc dupa un an si doua luni de munca , adica SUNT IN CONCEDIUUUUU !!!!![]()
?ok!
amika scrie:Bine gabrielle pot spune incerc sa ma odihnesc dupa un an si doua luni de munca , adica SUNT IN CONCEDIUUUUU !!!!![]()
?ok!
carmen scrie:amika scrie:Bine gabrielle pot spune incerc sa ma odihnesc dupa un an si doua luni de munca , adica SUNT IN CONCEDIUUUUU !!!!![]()
?ok!
Concediu? In sfarsit. Bravo amelia. ce faci in concediu, pe unde te duci?
carmen scrie:amika scrie:Bine gabrielle pot spune incerc sa ma odihnesc dupa un an si doua luni de munca , adica SUNT IN CONCEDIUUUUU !!!!![]()
?ok!
florina scrie:carmen scrie:amika scrie:Bine gabrielle pot spune incerc sa ma odihnesc dupa un an si doua luni de munca , adica SUNT IN CONCEDIUUUUU !!!!![]()
?ok!
acu inteleg eu de ce mi se lungeau ochii ca nu vedeam prezenta blonda la alimentarea cailor putere![]()
concediu placut amelia!
amika scrie:
As pleca dar mi-am pierdut buletinul![]()
si dureaza pana imi fac altul asa ca pe acasa deocamdata . ?fumez!
carmen scrie:amika scrie:
As pleca dar mi-am pierdut buletinul![]()
si dureaza pana imi fac altul asa ca pe acasa deocamdata . ?fumez!
Sa inteleg ca astepti sa faci 14 ani ca sa-ti scopti buletin? Nu conteaza, iti trebuie si tie un pic de odihna
carmen scrie:amika scrie:mda , mai am 14 ani pana la pensie?mosking!
![]()
Si vei fi o tanara pensionara dar cu buletin
amika scrie:Ce-ti mai face piciorul ADY ??? Sper ca esti bine daca te-ai hranit atat de mult ...........
Adina scrie: Desi credeam ca o sa ma simt mai usurata dupa ce am vazut ultima pagina asezata frumos in dosar , nu-i asa ! Parca sunt mai incarcata ! OfffLucrarea o predau si o sustin joi , vineri am trei examene (asta daca ne lasa sa le dam pe toate) si sambata inca un examen ! E NASOL
ofelia scrie:BUNA SEARA BUCUROSILOR ...AM INTRAT SA VA SALUT SI SA VA DORESC O NOAPTE LINISTITA CU UN SOMN LUUUUUUUUUUUUUUMG ..PANA DIMINEATA SI SA AVETI VISE PLACUTA ....VA IMBRATISEZ CU MULT DRAG ...!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori