Si sa imi fac tema. Pentru ca eu sunt sau doresc sa fiu un elev constiincios.
Frumoasa tema. Onoreaza acest forum.
Cand am cunoscut-o pe carmen am avut o alta impresie. Credeam ca este o doamna la care eu nu pot ajunge. Mai ales dupa ce la intoarcerea trandafirului nu m-a pupat...
incetul cu incetul am cautat a gasi calea spre inima ei.
am fost eu adi,cel pe care-l stiti, o parte din voi, si am reusit sa deschid lacatul.
am intrat pe o planeta cu totul deosebita fata de cea de pe care plecasem. Alaturi de Carmen am invatat ca merita iubita orice clipa, fie ea buna sau rea. Fie dulce sau amara. Carmen mi-a deschis ochii, m-a indreptat catre un orizont, orizontul libere-i exprimari. Relatia noastra este cusuta cu cel mai pretios fir: SINCERITATEA SI IUBIREA UNUL FATA DE ALTUL. Impreuna am trecut prin multe, atat bune cat si rele. Si acum poate unii dintre noi cred, ca spun aceste vorbe doar ca sa imi fac tema sau le arunc precum praful in vant.
Nu, Carmen pentru mine inseamna ceva fara care nu as putea sa am o viata normala, suntem nebuni rau de tot. Daca ati stii ce relatie frumoasa este intre noi. Suntem aproape mereu. ne iubim si cand dormim, si cand vorbim ore intregi latelefon, si cand ea este cu cnp cu 1. Nu exista clipa fara ca eu sa magandesc , oare ce-mi face zana.
Atat de bine ma simt cu ea incat nu va inchipuiti. Ce poate fi mai frumos, decat sa iti de-a cineva voie in inima ei?
Nu imi sunt cuvintele sufient de pretioase sa o descriu eu pe carmen.