myha c scrie:Buna dimineata Bucurosilor,am citit si eu repede ce-ati mai scris,am baut cafeluta facuta de Carmen...excelenta.O zi buna va doresc la toti,acum trebuie sa plec.Va pup
mirelutz@ scrie:atunci ii dau lui carmen un pup mare ca a facut cafea si tie pentru ca ai tinut-o calda..
myha c scrie:Buna dimineata Bucurosilor,am citit si eu repede ce-ati mai scris,am baut cafeluta facuta de Carmen...excelenta.O zi buna va doresc la toti,acum trebuie sa plec.Va pup
CLAUDIA scrie:.sigur ca am o multime de intrebari sa ii pun dar cel mai tare vreau sa aflu cum a reusit sa isi mentina sufletul atat de vesel si frumos. .
Adina scrie:
Pe Carmen as intreba-o doar atat : Unde ai fost pana acum ? Si cum am putea face sa stai si in Alba Iulia , in Arad, Ploiesti, Buzau, Bucuresti, Mures, Braila , peste tot in acelasi timp ? Stiu ca esti mereu cu sufletul langa noi , dar am vrea si prezenta ta !
carmen scrie:Dar ce vad? Clama muncitoare este prezenta aici, in campia muncii lor![]()
Pupicei albastro![]()
Si tu florina? Chiulesti?
mirelutz@ scrie:t
o prietena adevarata pe care,
eu am ales-o pentru totdeauna
asta simt eu, ca esti o adevarata prietena, un motiv de bucurie pentru toata lumea.
Standing by,
All the way.
Here to help you through your day.
Holding you up,
When you are weak,
Helping you find what it is you seek.
Catching your tears,
When you cry.
Pulling you through when the tide is high.
Just being there,
Through thick and thin,
All just to say, you are my friend![]()
Adina scrie:Pupicei si de la mine , rosioaroDar unde ai fugit iar ? Ca doar piata spui ca o terminasi ?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 30 vizitatori