CRISSTINICA scrie:adi scrie:aici defpat suntem eu si carmen & trupa de baletala faci playback, carmen canta defapt
STII CAT SUNT DE HAIOSI FARA SONOR?
Ma gandesssssc cate poate fi de duios

CRISSTINICA scrie:adi scrie:aici defpat suntem eu si carmen & trupa de baletala faci playback, carmen canta defapt
adi scrie:CRISSTINICA scrie:adi scrie:Buna dimineata pentru unii!!
LA ORA 1?????? DE FAPT E NORMAL PENTRU CEI CE DORM DE LA 4 DIMINEATA.......
Se culca la seara si se tresesc tot seara ?mosking!
CRISSTINICA scrie:IN LUMINA ACESTOR FAPTE, CUM VEZI APROPIATUL INCEPUT AL SCOLII?
carmen scrie:
Dau o fuga imediat la surorile mele oite, pana atunci sa-ti spun ca mi-am luat canapea si fotolii. Atat dar ce mult schimba aspectul camerei
CRISSTINICA scrie:carmen scrie:
Dau o fuga imediat la surorile mele oite, pana atunci sa-ti spun ca mi-am luat canapea si fotolii. Atat dar ce mult schimba aspectul camerei
ABSOLUT! DAR CUM LE-AI CARAT? SAU ARE FIRMA MUSCULOSI DE SERVICIU?
adi scrie:macar ai si tu putina liniste sau nu e de bine?
gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor![]()
am fost in piata am luat ultimile cumparaturi pentru mot
Saimir scrie:Buna ziua forumisti :). iata-ma si pe mine aici ?mosking! , intr-o vizita. Mai am 6 zile pana incece scoala :(. Trista situatie ... voi cum vati mai petrecut ziua de ieri, dimineata asta :)?
CRISSTINICA scrie:Saimir scrie:Buna ziua forumisti :). iata-ma si pe mine aici ?mosking! , intr-o vizita. Mai am 6 zile pana incece scoala :(. Trista situatie ... voi cum vati mai petrecut ziua de ieri, dimineata asta :)?
asa-i de trista? ce clasa?
Saimir scrie:Buna ziua forumisti :). iata-ma si pe mine aici ?mosking! , intr-o vizita. Mai am 6 zile pana incece scoala :(. Trista situatie ... voi cum vati mai petrecut ziua de ieri, dimineata asta :)?
adi scrie:gabrielle scrie:buna ziua bucurosilor![]()
am fost in piata am luat ultimile cumparaturi pentru mot
Si mi-e ce mi-ai cumparaT?
CRISSTINICA scrie:adi scrie:macar ai si tu putina liniste sau nu e de bine?
NE ODIHNIM DUPA ce ne-am agitat la inceputul lunii. de obicei se compenseaza. pana acum suntem bine. nu stiu la iarna ce va fi ca raman cu o singura asistenta si se aglomereaza mult
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori