malimai scrie:Nu vreau sa te gonesc,as mai sta cu tine la discutii pt ca-mi face placere,dar din pacate se pare ca am ceva probleme cu calculatorul.se misca foarte incet si nu ma lasa sa trimit mesaje.trebuie sa vad ce are.
Adina scrie:malimai scrie:Nu vreau sa te gonesc,as mai sta cu tine la discutii pt ca-mi face placere,dar din pacate se pare ca am ceva probleme cu calculatorul.se misca foarte incet si nu ma lasa sa trimit mesaje.trebuie sa vad ce are.
Sa stii ca la fel am patit si eu astazi ! Chiar si acum foarte greu se misca , nu stiu de ce ! Abia reusesc sa trimit mesaje si sa deschid paginile ! Internetul e de vina !
fly scrie:Adina chiar voiam sa te intreb , ce an esti la scoala??? si ce profil... stii de ce ca poate ajuti si ''un ID-ist" care nu prea merge pe la cursuri, nu ca nu vrea... nu poate din cauza de serviciu :-4
fly scrie:Mai "bombonica" ce-i cu tine? chiar ca te dadusem disparuta...
malimai scrie:cu mare parere de rau trebuie sa spun ca eu nu voi fi face to face cu voi.
Adina scrie:NNicoleta si tuturor celor care au intrat in Club ! Spor la postat !
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori