gabrielle scrie:bine am intrat sa stau cat mai mult cu voi ca maine numai am timp sa intrusi pana duminica seara sau luni o sa va duc dorul
LAVINIA scrie:.AM UITAT MANCAREA PE FOC SI ERA SA DAU FOC LA CASA. AM SPERIAT SI VECINII![]()
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:bine am intrat sa stau cat mai mult cu voi ca maine numai am timp sa intrusi pana duminica seara sau luni o sa va duc dorul
buna sury ,de ce maine?pleci?eu intelesesem ca pleci sambata..
CLAUDIA scrie:LAVINIA scrie:.AM UITAT MANCAREA PE FOC SI ERA SA DAU FOC LA CASA. AM SPERIAT SI VECINII![]()
bun venit in club,vecini vor trebui sa se obisnuiasca ,e o chestie care nu se vindeca..
florina scrie: Ca mi`e draga si o iubesc STIE, asa ca nu am s`o repet aici , acum. Dar ca mi`e dor in fiecare zi de ea , o spun.
http://www.youtube.com/watch?v=Uj0tz68-wyQ&mode=related&search=
CLAUDIA scrie:gabrielle scrie:nu sury maine si sambata sau duminica ma intorc
aha m-am lamurit,si nu mai vezi emisiuneaaaa?
carmen scrie:florina scrie: Ca mi`e draga si o iubesc STIE, asa ca nu am s`o repet aici , acum. Dar ca mi`e dor in fiecare zi de ea , o spun.
http://www.youtube.com/watch?v=Uj0tz68-wyQ&mode=related&search=
Am stat sa-mi spal ochii cat a durat melodia. Chiar, mult dor am strans. Mi-am uitat cuvintele undeva intre voi si inima.
M-ati omorat astazi.
carmen scrie:Am stat sa-mi spal ochii cat a durat melodia. Chiar, mult dor am strans. Mi-am uitat cuvintele undeva intre voi si inima.
M-ati omorat astazi.
LAVINIA scrie:SI EU SI EU CA SUNT MAI NOUA SI M-A PRIMIT CU ATATA DRAGOSTE SI INTELEGERE![]()
![]()
carmen scrie:CLAUDIA scrie:sunt lacrimi de bucurie si noi stim asta de aceea te iubim nespus..
Trebuie sa hotaram o perioada de timp si un loc in care sa ne intalnim pana nu mor de dor
CLAUDIA scrie:carmen scrie:Trebuie sa hotaram o perioada de timp si un loc in care sa ne intalnim pana nu mor de dor
trebuie musai,chiar e obligatoriu..
florina scrie:pai sa o gandim batraneste si cu folos.sa vina si inteleptul bucurosilor la sfat
BOSSULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori