LAVINIA scrie:SI EU SI EU CA SUNT MAI NOUA SI M-A PRIMIT CU ATATA DRAGOSTE SI INTELEGERE![]()
![]()
asa am fost primiti toti cand am intrat pentru prima data

LAVINIA scrie:SI EU SI EU CA SUNT MAI NOUA SI M-A PRIMIT CU ATATA DRAGOSTE SI INTELEGERE![]()
![]()
CLAUDIA scrie:carmen scrie:Trebuie sa hotaram o perioada de timp si un loc in care sa ne intalnim pana nu mor de dor
trebuie musai,chiar e obligatoriu..
carmen scrie:CLAUDIA scrie:bine fie, sa vezi ca sunt draguta te las prima..zana ,prima imbratisare e pentru bucuroasa lavinia..
Hai lavinia la imbratisat. Acum haideti cu toti la
carmen scrie:ofelia scrie:..II MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA MI-A DARUIT O ASEMENEA PRIETENA...!
Si eu ii multumesc ca m-a indrumat in acest club cu oameni atat de deosebiti. Multumesc ofelia
carmen scrie:Eu chiar vorbesc serios. Haideti sa ne aranjam cateva zile de concediu sa putem fi impreuna. declaram ziua noastra, a bucurosilor si facem un miniconcediu impreuna
ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ofelia
BUNA SEARA ,GABRIELLE ...ESTI BINE ...???
carmen scrie:gabrielle scrie:
zana eu vreau si un pupic ca sa il iau cu mine![]()
Cu mare drag gabrielle. Hai, ridica parul tau frumos de pe obraz sisau mai bine unul apasat
sa-ti tina pana te intorci
gabrielle scrie:ofelia scrie:gabrielle scrie:buna ofelia
BUNA SEARA ,GABRIELLE ...ESTI BINE ...???
da ofelia sunt super bine
CLAUDIA scrie:buna ofelia draga ,cam scumpa la vb. in ultimul timp..ce mai pui la cale..?
SOMNIC USOR SI NU TE MAI GANDI LA ZIUA DE MAINE ASA, CA NOI SUNTEM ALATURI DE TINE SI TE SUSTINEM. ?ok! TE IUBIM SI NE INTALNIM MAINEcarmen scrie:Vreau sa va arat cam ce-ati facut voi cu mine astazi.
Va multumesc din toata inima pentru gandurile voastre frumoase si mesajele pline de iubire. Va iubesc pe toti de nu mai pot si imi doresc sa va am la mine acasa pe toti. Acum plec la culcare ca maine incep lucru![]()
Inca o data multumesc iubitii mei bucurosi.
CLAUDIA scrie:in principiu nu am nici un program..vii la ploiesti..?
carmen scrie:CLAUDIA scrie:acu iti venii ideea cand ti-ai gatat concediul si incepe scoala..cam nasol moment.......spune-mi cand ,unde si sunt prezenta..doar ma sti...
Mai am 16 zile de concediu puiul meu
CLAUDIA scrie:tushi pe unde esti ,nu mai zici nimik..?
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori