ofelia scrie:DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......SI VREAU SA TE VAD CA IMI ESTE DOR DE TINE ...!
ok ,ramane sa vb miercuri seara pe mess sau pe alte cai in afara de telefon ca nu mai am..abia astept..

ofelia scrie:DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......SI VREAU SA TE VAD CA IMI ESTE DOR DE TINE ...!
florina scrie:
ma furisasem in cancelarie siiiiiiiiiiii cand sa zic de bossu cazu netu, ia`o de la capat florino, cand sa scriu iar de bossu, cazu netu si uite tot asa.... dar am reusit pana la urma sa stii
carmen scrie:Vreau sa va arat cam ce-ati facut voi cu mine astazi.
Va multumesc din toata inima pentru gandurile voastre frumoase si mesajele pline de iubire. Va iubesc pe toti de nu mai pot si imi doresc sa va am la mine acasa pe toti. Acum plec la culcare ca maine incep lucru![]()
Inca o data multumesc iubitii mei bucurosi.
ofelia scrie:BUCUROASELOR ..VA ZIC LA TOATE NOAPTE BUNA...SI MAINE MAI ESTE O ZI ....VA IMBRATISEZ PE TOATE CU MULT DRAG ...
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.......SI VREAU SA TE VAD CA IMI ESTE DOR DE TINE ...!
ok ,ramane sa vb miercuri seara pe mess sau pe alte cai in afara de telefon ca nu mai am..abia astept..
ofelia scrie:BUCUROASELOR ..VA ZIC LA TOATE NOAPTE BUNA...SI MAINE MAI ESTE O ZI ....VA IMBRATISEZ PE TOATE CU MULT DRAG ...
gabbi scrie:ce e asta? chiar sunt prima??? nu pot sa cred. in fine iara : de fata asta zana , am aflat la televizor. ma uitam si eu din departare la arhivele lui teo si am vazut pe adi si am auzit vorbindu-se de carman. cum o fi carmen (zic eu) ca pe adi l-am vazut. apoi desigur ca am uitat intrebarea. tot la acea emisiune am aflat de bucurosii lui teo. din intamplare mai intrasem eu pe aici mult timp inainte insa nu am scotocit bine si am renuntat. de data acesta mi-am facut un profil si deoadata primesc un mail. raspund din politete , dar nu se lasa , imi raspunde iar, zana bagareata. si iar si uite ca intru pe mess cu ea. si cum departe de casa cu probleme uriase in spate , o seara intreaga jelesc si jelesc si iar jelesc iar zana noastra ,asculta cu rabdare si compasiune jalea uneia din lumea mare desi era uite cam 2 noaptea. ora la care in mod logic trebuia sa doarma, nu? a doua zi datoria o chema. dragii mei. putini oameni in lume ar sta sa ascult cu atata rabdare si evident interesata povestea unui necunoscut. m-a incurajat si m-a tras de maneca sa ma scoata din jalea mea. zana, nu?
cum o vad. frumoasa, frumoasa cu suflet frumos, enervant de frumoasa fata asta . mai mult va zic altadata. tre sa gasesc si ceva rau de zis, dar mai lasati-ma nitel, femeie sunt , gasesc eu ceva .va pup pe toti.uite ca am lipsit o groaza , daaaaar imi fac te-me-le.http://www.youtube.com/watch?v=3yqolKkP9Zo
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:BUCUROASELOR ..VA ZIC LA TOATE NOAPTE BUNA...SI MAINE MAI ESTE O ZI ....VA IMBRATISEZ PE TOATE CU MULT DRAG ...
asa repede..?ok. noapte buna si tie si astept ...joi..![]()
![]()
gabrielle scrie:ofelia scrie:BUCUROASELOR ..VA ZIC LA TOATE NOAPTE BUNA...SI MAINE MAI ESTE O ZI ....VA IMBRATISEZ PE TOATE CU MULT DRAG ...
noapte buna si somnic pufos![]()
LAVINIA scrie:VA PUPIC PE TOATE![]()
SOMN USOR, MA DUC SI EU LA CULCARE.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 40 vizitatori