myha c scrie:Buna seara...cam tarziu dar acum am prins locul la calculator,cand toata lumea se duce la culcare.Macar apuc sa intreb ce mai faceti?si sa va urez o noapte linistita si vise placute,ptr.cei care mai sunteti prin casuta
Jokep scrie:Unde e zana?
florina scrie:myha c scrie:Buna seara...cam tarziu dar acum am prins locul la calculator,cand toata lumea se duce la culcare.Macar apuc sa intreb ce mai faceti?si sa va urez o noapte linistita si vise placute,ptr.cei care mai sunteti prin casuta
mai suntem cativa rataciti pe aici cat sa te pupacim de noapte buna miha
myha c scrie:Buna seara...cam tarziu dar acum am prins locul la calculator,cand toata lumea se duce la culcare.Macar apuc sa intreb ce mai faceti?si sa va urez o noapte linistita si vise placute,ptr.cei care mai sunteti prin casuta
myha c scrie:gabrielle scrie:Jokep scrie:Unde e zana?
a plecat la somn ca maine lucreaza
Buna Gabbi,nu te-ai culcat inca?Ce mai faci?Gata pregatirile ptr. luat din mot?
florina scrie:myha c scrie:Buna seara...cam tarziu dar acum am prins locul la calculator,cand toata lumea se duce la culcare.Macar apuc sa intreb ce mai faceti?si sa va urez o noapte linistita si vise placute,ptr.cei care mai sunteti prin casuta
mai suntem cativa rataciti pe aici cat sa te pupacim de noapte buna miha
florina scrie:gabrielle scrie:dap gata, maine merg la tara, sper sa fie vreme frumoasa
sigur va fi ! Distractie placuta gabitza sa ne aduci poze!
myha c scrie:Am vazut doar ca la noi aici in Moldova va fi urata cu ploaie ,dar sa dea domnul sa ai vreme buna maine daca mergi la tara,mai este treaba.
myha c scrie:Am vazut doar ca la noi aici in Moldova va fi urata cu ploaie ,dar sa dea domnul sa ai vreme buna maine daca mergi la tara,mai este treaba.
myha c scrie:noapte buna si somnic pufos![]()
Jokep scrie:myha c scrie:Am vazut doar ca la noi aici in Moldova va fi urata cu ploaie ,dar sa dea domnul sa ai vreme buna maine daca mergi la tara,mai este treaba.
Si in bucuresti ploua,nu stiu cat de urat dar ploua ca o aud.
Cred ca zana este foarte bucuroasa ca se duce maine la serviciSa nu uite sa isi ia bucurinolul cu ea.
LAVINIA scrie:M-AM INTORS. TOCMAI CAND VROIAM SA MA BAG LA SOMN AM VAZUT LA STIRILE LOCALE CA AU VENIT POMPIERII LA UN ASA ZIS INCENDIU SI AU CONSTATAT CA FUMUL ERA DE LA O CRATITA UITATA PE FOC. AM CREZUT CA E VORBA DE MINE, DAR SE PARE CA A MAI PATIT-O SI ALTCINEVA AZI.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NU POT SA CRED
![]()
![]()
![]()
Jokep scrie:LAVINIA scrie:M-AM INTORS. TOCMAI CAND VROIAM SA MA BAG LA SOMN AM VAZUT LA STIRILE LOCALE CA AU VENIT POMPIERII LA UN ASA ZIS INCENDIU SI AU CONSTATAT CA FUMUL ERA DE LA O CRATITA UITATA PE FOC. AM CREZUT CA E VORBA DE MINE, DAR SE PARE CA A MAI PATIT-O SI ALTCINEVA AZI.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NU POT SA CRED
![]()
![]()
![]()
Sa iti fie invatatura de minteca daca se intampla sa vina pompierii degeaba asa ca nu mai uitata tigai pe aragaz
ca nu prea e bine.
gabrielle scrie:myha c scrie:Am vazut doar ca la noi aici in Moldova va fi urata cu ploaie ,dar sa dea domnul sa ai vreme buna maine daca mergi la tara,mai este treaba.
myha c scrie:gabrielle scrie:myha c scrie:Am vazut doar ca la noi aici in Moldova va fi urata cu ploaie ,dar sa dea domnul sa ai vreme buna maine daca mergi la tara,mai este treaba.
nu prea fac eu treaba acolo ,dar sa facem afara, ca e aiurea in casa[/quote
Ei atunci sa ai cat mai mult soare.Noapte buna.
Noapte buna Florina,Lavinia,Ana maria,o zi buna maine va doresc.Eu maine ma infrunt cu varul...parintii mei zugravesc si ma duc sa-i ajut...cand ma gandesc mai ales daca e vreme urata e groaznic.Dar trebuie si va trece,asta e.
ptr. toata lumea multi pupici
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori