• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 12, 2007 9:51 am

buna tushi,o zi buna iti doresc draga mea...
Ultima oară modificat de CLAUDIA pe Mie Sep 12, 2007 10:07 am, modificat 1 dată în total.
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 12, 2007 10:06 am

CLAUDIA scrie:Mersi adi . tu de unde esti ?

adi scrie:Arad

Acesta este mesajul care m-a facut sa il indragesc pe ADI.Aveam internet de putin timp,navigasem pe mai multe chat-uri si forumuri si nu gasisem pe nimeni din ARAD.Cand am aflat ca ca ADI era aradean de-al meu,ca mai si statuse in acelasi cartier cu mine,l-am iubit din prima,nu stiam nimic despre el,nici ca e ''admin'',nici ca el e fondatorul CLUBULUI dar il iubeam pentru simplu fapt de a se fi nascut in acelasi oras cu mine.Intalnirea cu el s-a petrecut in aceiasi zi in care am cunoscut-o pe ZANA,intre rafturile aceluiasi supermarket.Am ramas profund si definitiv impresionata de frumusetea si puritatea sufletului sau.Il priveam ,il ascultam si in mintea mea incoltea o dorinta''imi doream ca si fiul meu sa fie ca el''.ADI e tot ce poti sa iti doresti de la un prieten,un frate,s-au un fiu.E un ''om'' deosebit si sunt fericita ca l-am cunoscut.Sa va mai spun faptul ca la un moment dat eram foarte deprimata, din 2 intrebari m-a facut ''sa spun tot''si in cateva secunde a dat ''sfoar-n tara'' si impreuna cu ZANA in cateva minute m-au facut sa vad lucrurile mai frumoase....Cu asta cred ca ati inteles cei care nu il cunoasteti,ce copil deosebit si minunat e...Te iubesc ''fratiorul'' meu de suflet.
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Sep 12, 2007 10:34 am

A FOST ODATA UN SUFLET MARE CARE S-A HOTARAT SA SE NASCA INTR-O ZI DE PRIMAVARA. A VRUT SA FIE BAIAT SI I-A PLACUT SA INVETE. STRANGE IN SUFLET EMOTII NOI IN FIECARE ZI, DAR SI INDOIELI SI INTREBARI CAM CATI COSI II APAR INCA PE FRUNTE. IUBESTE OAMENII SI DE ACEEA S-A GANDIT SA FACA CEVA PENTRU EI: PE CEI CARE-I SEAMANA I-A ADUNAT INTR-O CASUTA IN CARE A PITIT UN IZVOR DE BUCURIE SI DE ENERGIE CARE NU VA SECA. SI PENTRU CA TREBUIA SA POARTE UN NUME S-A NUMIT PUR SI SIMPLU ADI. - CUNOSCUT SI CA BOSS-UL, SEFUL, VIITORUL SOT AL LUI TEMI, OMUL CU 1000 DE FETE, ETC., ETC., ETC. STITI VOI!-
sunt o ratzushca tare norocoasa! prietenii stiu de ce!
http://crisia.net/
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Sep 12, 2007 10:53 am

?toast! AZI SUNTEM ALBASTRI! ?ok!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde CRISSTINICA » Mie Sep 12, 2007 10:54 am

PANA MAI APARE CINEVA PE AICI MA DUC UN PIC SI EU LA TREABA.. ?pupasca!
CRISSTINICA
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 12, 2007 3:05 pm

CRISSTINICA scrie:PANA MAI APARE CINEVA PE AICI MA DUC UN PIC SI EU LA TREABA.. ?pupasca!

se pare ca nu a mai aparut nimeni.. ?uite-macatsufar!
Imagine
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 3:29 pm

CLAUDIA scrie:
CLAUDIA scrie:Mersi adi . tu de unde esti ?

adi scrie:Arad

Acesta este mesajul care

Mai pot sa spun un singur cuvant: MULTUMESC!
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 3:30 pm

CRISSTINICA scrie:A FOST ODATA

?HAHA! ?HAHA! foarte tareeee, multumesc
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 3:30 pm

CLAUDIA scrie:
CRISSTINICA scrie:PANA MAI APARE CINEVA PE AICI MA DUC UN PIC SI EU LA TREABA.. ?pupasca!

se pare ca nu a mai aparut nimeni.. ?uite-macatsufar!

am aparut eu,cam tarziu dar am aparut!
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 5:32 pm

Buna seara bucurosilor ?itsme! ?toast! . Am o intrebare care nu mi-am lamurit-o sper sa ma lamuriti voi. De ce se numeste forumul "Clubul bururiei", defapt site-ul, ca nu am aflat nici cum pana acum ?!. De ce nu sa pus alta denumire, ca emisiunea a lui teo nu este denumita astfel, nu? astept raspuns daca sunteti draguti :)

Pe curand ?larevedre! ?larevedre!
Petrica
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:35 pm

Clubul Bucuriei pentru ca emisiunea lui Teo este un club al bucuriei al distractiei, al sufletelor frumoase.
Aici cautam oameni bucurosi, care stiu sa rada, daca nu ii facem noi si uite asa, ne-am gandit la acest nume.
Teo este un CLUB AL BUCURIEI,nu apartine televiziunii la care este. Daca Teo pleaca la alta Tv este site-ul dedicat ei care va fi mereu al ei si pentru ea.
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 5:36 pm

adi scrie:(...) Daca Teo pleaca la alta Tv este site-ul dedicat ei care va fi mereu al ei si pentru ea.

Multumesc pentru raspuns :)
Ultima oară modificat de Petrica pe Mie Sep 12, 2007 5:38 pm, modificat 1 dată în total.
Petrica
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:38 pm

Saimir scrie:
adi scrie:(...) Daca Teo pleaca la alta Tv este site-ul dedicat ei care va fi mereu al ei si pentru ea.

Multumesc pentru raspund :)

Cu foarte mare placere.
Ce faci mai Saimir? Cum ti-e azi? Ai ajuns la idei si pareri mai bune despre clasa a 9?
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:38 pm

Buna seara Mihaela Corcodel? Bine ai revenit ce faci? Cum ti-a fost azi?
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 5:40 pm

adi scrie:Cu foarte mare placere.
Ce faci mai Saimir? Cum ti-e azi? Ai ajuns la idei si pareri mai bune despre clasa a 9?

Pai sa ziceam ca da, da numa sa ziceam ?mosking! , ca acuma ce oi face ca liceu no omorat pe nimeni ?suparatsuntdoamne! . Om trai si om vedea.
Tu ce mai faci? :) e cam liber pe aici ?fara!
Petrica
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:40 pm

Buna seara Xen@!
adrian
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 12, 2007 5:41 pm

Buna Bucurosilor.Am venit si eu putin pe acasa,sa-mi fac tema pe ziua de azi.

Adi atat cat l-am cunoscut eu,in putinul timp de cand sunt pe forum...un baiat cu un suflet mare,un adevarat prieten...e o bucurie sa il ai prin preajma ?pupasca!
myha c
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:42 pm

Saimir scrie:Pai sa ziceam ca da, da numa sa ziceam ?mosking! , ca acuma ce oi face ca liceu no omorat pe nimeni ?suparatsuntdoamne! . Om trai si om vedea.
Tu ce mai faci? :) e cam liber pe aici ?fara!

Multi dintre bucurosi au inceput activitatile de toama. Adina invata si ne gandim la ea sa aiba spor. Carmen a inceput serviciul si uite asa e mai pustiu.
Gabi a plecat la taiere de mot..
Saimir ziceai ieri ca "in situatia ta este mai greu sa fi" ce ai vrut sa zici? Daca vrei sa ne spui, aici sunt doar prieteni sa stii!
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:43 pm

myha c scrie:Buna Bucurosilor.Am venit si eu putin pe acasa,sa-mi fac tema pe ziua de azi.

Adi atat cat l-am cunoscut eu,in putinul timp de cand sunt pe forum...un baiat cu un suflet mare,un adevarat prieten...e o bucurie sa il ai prin preajma ?pupasca!

Multumesc frumos Mihaela!
Ia zi-mi tu mie ce ai facut azi? Pe unde ai fost?
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 5:46 pm

adi scrie:Multi dintre bucurosi au inceput activitatile de toama.(...)
Saimir ziceai ieri ca "in situatia ta este mai greu sa fi" ce ai vrut sa zici? Daca vrei sa ne spui, aici sunt doar prieteni sa stii!

pai nu cred ca ai vrea sau ati vrea sa va incep cu povesti deale mele, asa ca nare rost :).. poate altadata, si nu ca mi-ar fi frica, sau ca nu vas cunoaste, ca eu pot sa zic ceva si sa nu fie adevarat si decat sa vorbesc aiureli si aberatii mai bine sa ramanem asa, ca cum ziceam nare rost :)
Petrica
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 12, 2007 5:51 pm

adi scrie:
myha c scrie:Buna Bucurosilor.Am venit si eu putin pe acasa,sa-mi fac tema pe ziua de azi.

Multumesc frumos Mihaela!

Buna Adi,ce am facut eu azi...am strans var si moloz.Tu ce ai mai facut?Si voi fi plecata si zilele urmatoare,dar asta nu ma impiedica sa intru si sa va salut.Mi-a facut placere sa spun ceea ce am simtit,imi pare doar rau ca nu te-am cunoscut cu adevarat ca sa pot spune mai multe
myha c
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:54 pm

Saimir scrie:pai nu cred ca ai vrea sau ati vrea sa va incep cu povesti deale mele, asa ca nare rost :).. poate altadata, si nu ca mi-ar fi frica, sau ca nu vas cunoaste, ca eu pot sa zic ceva si sa nu fie adevarat si decat sa vorbesc aiureli si aberatii mai bine sa ramanem asa, ca cum ziceam nare rost :)

eeeeeeeee cum sa vorbesti asa! cum sa zicem noi asa despre tine, daca ai incredere spune-ne
adrian
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 5:57 pm

myha c scrie:Multumesc frumos Mihaela!
Buna Adi,ce am facut eu azi...am strans var si moloz.Tu ce ai mai facut?Si voi fi plecata si zilele urmatoare,dar asta nu ma impiedica sa intru si sa va salut.Mi-a facut placere sa spun ceea ce am simtit,imi pare doar rau ca nu te-am cunoscut cu adevarat ca sa pot spune mai multe

sa venim sa te ajutam la carat moloz?
eu muncesc acum foarte mult, atat pentru scoala cat si pentru site.
adrian
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 6:01 pm

adi scrie:eeeeeeeee cum sa vorbesti asa! cum sa zicem noi asa despre tine, daca ai incredere spune-ne

nu e vorba de incredere, ca cum am zis eu pot sa mint si sa nu mint, asa ca prefer sa nu mint si sa tac :P. eu sunt numai un robot aici, asta a trebui toti sa stiti unu de altu, ca nu ai de unde sa sti cu cine vorbesti, nu ai de unde sa sti ca cel noi e de incredere, cum nici cei vechi nu stiu asta, asta de intampla in timp nu in 5 zile de cand sunt aici daca nu ma insel :). in curand o sa vorbim mai multe ca asa nare rost si prefer sa rad de mine decat sa povestesc ce am eu de povestit.
Acuma o sa spuneti ca sunt un ciudat? Nu? asa e, va dau dreptate stiu ca asta ganditi si nu am ce va face, caci asa fac eu prima impresie la ori cine, ca un om ciudat , inchis in sine, si poate si prost, da nu is chiar asa, cine ma cunoaste stie de mine cum is. ca rad de altii si rad mai ales de mine, chiar cu toate ale mele, am ajuns de unde am plecat dechi inchei aici.

Hai ca m-am descris unic aici'sa :> ?toast!
Petrica
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 12, 2007 6:03 pm

Cum sa nu,mi-ar prinde bine putin ajutor.Sa ai spor la invatat,da mi-ai amintit ca incepe scoala de luni,trezirea de dimineata din nou,lectii...nu eu ...copilul ;)
myha c
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?