CLAUDIA scrie:Mersi adi . tu de unde esti ?
adi scrie:Arad
adi scrie:(...) Daca Teo pleaca la alta Tv este site-ul dedicat ei care va fi mereu al ei si pentru ea.
Saimir scrie:adi scrie:(...) Daca Teo pleaca la alta Tv este site-ul dedicat ei care va fi mereu al ei si pentru ea.
Multumesc pentru raspund :)
adi scrie:Cu foarte mare placere.
Ce faci mai Saimir? Cum ti-e azi? Ai ajuns la idei si pareri mai bune despre clasa a 9?
Saimir scrie:Pai sa ziceam ca da, da numa sa ziceam ?mosking! , ca acuma ce oi face ca liceu no omorat pe nimeni. Om trai si om vedea.
Tu ce mai faci? :) e cam liber pe aici
myha c scrie:Buna Bucurosilor.Am venit si eu putin pe acasa,sa-mi fac tema pe ziua de azi.
Adi atat cat l-am cunoscut eu,in putinul timp de cand sunt pe forum...un baiat cu un suflet mare,un adevarat prieten...e o bucurie sa il ai prin preajma
adi scrie:Multi dintre bucurosi au inceput activitatile de toama.(...)
Saimir ziceai ieri ca "in situatia ta este mai greu sa fi" ce ai vrut sa zici? Daca vrei sa ne spui, aici sunt doar prieteni sa stii!
adi scrie:myha c scrie:Buna Bucurosilor.Am venit si eu putin pe acasa,sa-mi fac tema pe ziua de azi.
Adi atat cat l-am cunoscut eu,in putinul timp de cand sunt pe forum...un baiat cu un suflet mare,un adevarat prieten...e o bucurie sa il ai prin preajma
Multumesc frumos Mihaela!
Ia zi-mi tu mie ce ai facut azi? Pe unde ai fost?
Saimir scrie:pai nu cred ca ai vrea sau ati vrea sa va incep cu povesti deale mele, asa ca nare rost :).. poate altadata, si nu ca mi-ar fi frica, sau ca nu vas cunoaste, ca eu pot sa zic ceva si sa nu fie adevarat si decat sa vorbesc aiureli si aberatii mai bine sa ramanem asa, ca cum ziceam nare rost :)
myha c scrie:Multumesc frumos Mihaela!
Ia zi-mi tu mie ce ai facut azi? Pe unde ai fost?
Buna Adi,ce am facut eu azi...am strans var si moloz.Tu ce ai mai facut?Si voi fi plecata si zilele urmatoare,dar asta nu ma impiedica sa intru si sa va salut.Mi-a facut placere sa spun ceea ce am simtit,imi pare doar rau ca nu te-am cunoscut cu adevarat ca sa pot spune mai multe
adi scrie:eeeeeeeee cum sa vorbesti asa! cum sa zicem noi asa despre tine, daca ai incredere spune-ne
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori