• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde myha c » Mie Sep 12, 2007 6:12 pm

Adiiiiiiiiiiiiiiii,unde esti?Ai disparut ?pupasca!
myha c
membru
membru

Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 6:28 pm

myha c scrie:Adiiiiiiiiiiiiiiii,unde esti?Ai disparut ?pupasca!

Cred ca i-a cazut internetul ?fara! sau cine stie :)..
Petrica
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Sep 12, 2007 6:34 pm

Buna seara dragutilor. Ia sa vad ce facurati voi in lipsa mea. Dar mai intai sa va povestesc ce-am facut eu. Am inceput lucru ?uite-macatsufar! asa ca doar de 30 minute am venit acasa. Gata, plec la citit si apoi sa-mi fac tema pana nu-mi sterge user-ul domn' sef
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Sep 12, 2007 6:36 pm

Buna seara saimir. Imagine
Imi merge net-ul de ma doare.

Ce faci? Tot suparat?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Sep 12, 2007 6:43 pm

Adi? Care adi? Stati sa ma gandesc Imagine. Ahaa, fostul admin. Pai spuneti asa. Intai l-am cunoscut ca admin. Eu proaspat posesoare de net, nestiutoare ca un prescolar, fac gafe dupa gafe. Amestec topicurile, postez pe unde imi pleaca degetele pe tastatura si ma gandesc ‘saracu admin, cred ca mananca extraverale pe paine cu cei ca mine’. Eram tare impresionata de seriozitatea si rabdarea lui. Si intr-o zi aflu ca admin este adi si descopar cum a ajuns adi sa faca acest site. Inca uimita si placut surprinsa de acest baiat, il accept in lista mea de mess si de atunci nu-i mai dau drumul. Sa va spun cum il vad eu pe adi. Este extraordinar de serios, nu glumesc, si foarte modest. Cand e vorba sa faca ceva nimic nu-i sta in cale nici chiar scaunul Imagine. Are energie cat o centrala nucleara. Cred ca sunt momente cand se oftica ca are doar 2 maini si un cap. Sa-l auziti cand este nervos sau cand nu-i iese lui ceva pe site. Dar mai bine nu. In aceeasi idee va rog sa nu-l provocati sa va cante ceva, este minunat, este ceva..., credeti-ma, nu vreti sa auziti, este jalea de pe lume Imagine, mai bine Imagine dar mi-e drag de mor.
Are un suflet cat ca incapa toata lumea si, ceea ce apreciez la el, stie ce este iubirea si stie sa iubeasca neconditionat. Mai rar gasesti oameni la varsta lui care sa stie acest lucru, daca ma gandesc bine, chiar si la varste mai inaintate nu prea gasesti aceasta calitate. Stie sa ierte dar sa si ceara iertare, este foarte sincer si uraste minciuna, stie sa asculte, stie ce si cand sa spuna ceva sa te faca sa te simti bine, stie sa rada dar sa si planga, stie cand ai nevoie de el dar stie si cand trebuie sa se retraga. (va spun ceva, dar nu-i spuneti, este gelos Imagine). Aproape in fiecare seara vorbim la telefon ore in sir. Poate va intrebati ce? Orice. Cu adi se poate povestii orice. Chiar si ce vreti sa faceti de mancare, va poate da retete pe loc. Intrebarea de deschidere a convorbirii telefonice este aproape in fiecare seara ‘te-a sunat doamna?’ ‘ te-a sunat TEO?’. Povestim ce-am facut peste zi, ne revoltam pentru o nedreptate, ne organizam vietile, ne certam pe culorile clubului sau organizam clubul de nu-l mai vede nimeni, plangem impreuna cand avem o problema sau cand voi aveti ceva pe suflet, cautam solutii, ne ofticam ca suntem neputinciosi, radem pana cade adi de pe sacun sau se loveste cu capul de birou, cantam impreuna dar ce ne place cel mai mult este sa ne aducem aminte de intalnirile noastre cu TEO. Nu ne saturam povestind.
Ca un bun matematician ce sunt, sistematizez:
- un OM deosebit
- destept
- sincer
- modest
- bun organizator (a se vedea si intalnirile noastre)
- un mare poet INCA in viata Imagine
- un suflet mare
- cuminte
- ascultator
- cu calitati vocale 0
- o bucurie in fiecare zi
- omul langa care nu te plictisesti
- UN PRIETEN ADEVARAT
- copilul pe care-l acum il am dar pe care l-am dorit toata viata
Te iubesc adi
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 6:45 pm

carmen scrie:Buna seara saimir. Imagine
Imi merge net-ul de ma doare.

Ce faci? Tot suparat?

eu ziceam de adi ca poate lui io cazut si deaia nu mai e aici.

Nu sunt suparat, n-am de ce ?fumez! . totul e bine ?colgate!
Petrica
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Sep 12, 2007 6:50 pm

Saimir scrie:eu ziceam de adi ca poate lui io cazut si deaia nu mai e aici.

Nu sunt suparat, n-am de ce ?fumez! . totul e bine ?colgate!

Oare de ce nu te cred? Am citit din urma si am aflat punctul tau de vedere. Ai dreptate, nu vrem minciuni pe forum, asa ca, atunci cand crezi tu ca este necesar, vino si ne povesteste. Poate te putem ajuta. Nu se stie niciodata. Macar stim sa ascultam si asta conteaza.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 6:54 pm

carmen scrie:
Oare de ce nu te cred? Am citit din urma si am aflat punctul tau de vedere. Ai dreptate, nu vrem minciuni pe forum, asa ca, atunci cand crezi tu ca este necesar, vino si ne povesteste. Poate te putem ajuta. Nu se stie niciodata. Macar stim sa ascultam si asta conteaza.

Nu stiu ce sa zic.. mi se pare ca aici pe forumul asta este un fel de ... ajutor reciproc, e bine asta intradevar :), numai ca nu e bine ca luati pe cei noi veniti, poate ca ii se pare ciudat noului user aparut ca sa ii se ceara asa ceva si mai ales insistent,. Nu vreau sa va supar numai ca va spun punctu de vedere :) (al meu)

Probabil ca credeti ca am numai 15 ani si ca nu stiu ce vorbesc si ma repewt in cuvinte, da nu e chiar asa... Eu vam spus acuma voi stiti cum sta situatia aici ?toast!
Petrica
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 6:57 pm

Nu ma intereseaza daca ma credeti sau nu, stiu cand omul incearca sa provoace omul pentru a afla mai multe, nu sunt atata de incult :)
Petrica
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Sep 12, 2007 6:59 pm

Saimir scrie:
Nu stiu ce sa zic.. mi se pare ca aici pe forumul asta este un fel de ... ajutor reciproc, e bine asta intradevar :), numai ca nu e bine ca luati pe cei noi veniti, poate ca ii se pare ciudat noului user aparut ca sa ii se ceara asa ceva si mai ales insistent,.

Draga saimir, noi am vrut sa fim langa tine si sa te ajutam. Tu ai fost cel care ne-ai spus ca ai probleme. Si ce vroiai sa facem? Sa-ti spunem 'sa fi sanatos cu problemele tale, pe noi nu ne intereseaza'? Cam asa suntem noi chiar si cu noii veniti.
Nimeni nu te forteaza sa faci ceva ce n-ai vrea.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Sep 12, 2007 7:00 pm

Saimir scrie:Nu ma intereseaza daca ma credeti sau nu, stiu cand omul incearca sa provoace omul pentru a afla mai multe, nu sunt atata de incult :)

Subiect inchis.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Petrica » Mie Sep 12, 2007 7:01 pm

carmen scrie:(...)
Nimeni nu te forteaza sa faci ceva ce n-ai vrea.

Nu e chiar asa, odata am spus ca nu conteaza, a doua oara am spus, a treia oara nu mai zic.
Petrica
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 12, 2007 8:09 pm

carmen scrie:Buna seara dragutilor. Ia sa vad ce facurati voi in lipsa mea. Dar mai intai sa va povestesc ce-am facut eu. Am inceput lucru ?uite-macatsufar! asa ca doar de 30 minute am venit acasa. Gata, plec la citit si apoi sa-mi fac tema pana nu-mi sterge user-ul domn' sef

Buna seara Carmen,cum a fost astazi la munca?Ce mai faci? ?pupasca!
myha c
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 12, 2007 8:33 pm

buna seara,buna seara oare ati fost si ati plecat sau inca nu ati aparut..?
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 8:34 pm

MULTUMESC CARMEN... SUNT. TREABA MEA CUM SUNT
adrian
membru
membru

Mesajde CLAUDIA » Mie Sep 12, 2007 8:41 pm

voiam sa mai stau si eu la vb ,dar vad ca nu e nimeni..va pup dulce si aveti grija va rog sa nu uitati paznicul si lacatul , acum daca lipseste sury trebuie sa ii tinem locul..
Imagine
mi-am tras semnatura noua
CLAUDIA
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Sep 12, 2007 8:46 pm

utimul incuie usa ;)
adrian
membru
membru

Mesajde myha c » Mie Sep 12, 2007 9:12 pm

O noapte linistita si o zi buna va doresc la toti.Va pup. ?pupasca!
myha c
membru
membru

Mesajde cristinmnc » Mie Sep 12, 2007 9:15 pm

Buna seara .... un ceai de tei ?
Imagine
cristinmnc
membru
membru

Mesajde VASILICA INACHE » Mie Sep 12, 2007 9:37 pm

Buna seara bucurosii mei dragi!Zina mii de scuze pt. ziua de ieri pt. ca nu mi-am facut tema dar sa va zic si de ce:mi-a fost tare,tare rau,de am zis ca mor,se invirtea casa cu mine si aveam o durere de cap si ce sa va zic nu ma-m simtit niciodata in viata mea asa de rau ca nu puteam nici sa ma odihnesc,m-am dus la serviciu ametita de oboseala .O colega mi-a zis ca sunt deocheata si mi-a zis ea citeva vorbe si m-a lasat,azi m-am simtit mai bine.eu nu prea cred in de-astea dar asa o fi ca eu cred ca poti sa si mori din asta dupa felul in care m-am simtit eu ieri.
Cit despre tine zina mea scumpa si draga,ce pot sa spun e ca te consider un om deosebit,ca ti se potiveste de minune porecla de "zina buna",ca ma bucur nespus si iti multumim ca existi pt. noi toti bucurosii si abia astept sa te cunosc personal cind va fi posibil si sper sa fie cit mai curind.
TE IUBESC MUUUUUUUUUUULT SI TE ADOOOOOOOOOOOR!
Despre Adita,cum ii mai spun eu,sau seful,bosul....etc. ce pot sa spun?E un geniu de copil,un mare om de 17 ani.Felicitari pt. ceea ce face pt. noi cei din casuta bucuriei !Te iubim si iti dorim mult succes si la invatatura ca doar incepe un nou an scolar!
TE IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI INIMA MEA COPILUL MEU DRAG !
Imagine Imagine
Domnul nostru Dumnezeu sa fie cu noi!Va doresc tot binele din lume !Va iubesc
BUCUROSILOR !
VASILICA INACHE
membru
membru

Mesajde LAVINIA » Mie Sep 12, 2007 9:38 pm

BUNA SEARA, BUNA SEARA E CINEVA PE AICI? IN CEEA CE PRIVESTE CEAIUL DE TEI NE IA PREA REPEDE SOMNUL DE LA EL ?ceamuzant!
LAVINIA
membru
membru

Mesajde VASILICA INACHE » Mie Sep 12, 2007 9:39 pm

Noapte buna la toti si somnic pufos!Va pup dulce! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
Imagine Imagine
Domnul nostru Dumnezeu sa fie cu noi!Va doresc tot binele din lume !Va iubesc
BUCUROSILOR !
VASILICA INACHE
membru
membru

Mesajde LAVINIA » Mie Sep 12, 2007 9:40 pm

cristinmnc scrie:Buna seara .... un ceai de tei ?
Imagine
VEZI CE AI FACUT CU CEAIUL DE TEI AU PLECAT TOTI LA CULCARE ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar! ?uite-macatsufar!
LAVINIA
membru
membru

Mesajde LAVINIA » Mie Sep 12, 2007 9:58 pm

VAD CA AM RAMAS SINGURA PE AICI SI NU MI-AM FACUT TEMA. SUNT DE PUTIN TIMP PRINTRE BUCUROSI. ADI E UN TIP HAIOS, DAR DE CATE ORI VIN SI EU PE AICI EL FUGE DUPA "BERE". L-AM VAZUT LA TEO IN EMISIUNE SI NU IMI VENEA SA CRED CE A PUTUT SA REALIZE. IMI DOREAM F MULT SA VAD SI EU ACEL FORUM SI NU AVEAM CUM. ACUM SUNT BUCUROASA CA SUNT ALATURI DE VOI, IAR PENTRU ADI MULTI ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ESTI UN BAIAT ?ok!
LAVINIA
membru
membru

Mesajde LAVINIA » Mie Sep 12, 2007 10:02 pm

NOAPTE BUNA SI SOMNIC USOOOOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca! ?pupasca!
LAVINIA
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?