Adi? Care adi? Stati sa ma gandesc

. Ahaa, fostul admin. Pai spuneti asa. Intai l-am cunoscut ca admin. Eu proaspat posesoare de net, nestiutoare ca un prescolar, fac gafe dupa gafe. Amestec topicurile, postez pe unde imi pleaca degetele pe tastatura si ma gandesc ‘saracu admin, cred ca mananca extraverale pe paine cu cei ca mine’. Eram tare impresionata de seriozitatea si rabdarea lui. Si intr-o zi aflu ca admin este adi si descopar cum a ajuns adi sa faca acest site. Inca uimita si placut surprinsa de acest baiat, il accept in lista mea de mess si de atunci nu-i mai dau drumul. Sa va spun cum il vad eu pe adi. Este extraordinar de serios, nu glumesc, si foarte modest. Cand e vorba sa faca ceva nimic nu-i sta in cale nici chiar scaunul

. Are energie cat o centrala nucleara. Cred ca sunt momente cand se oftica ca are doar 2 maini si un cap. Sa-l auziti cand este nervos sau cand nu-i iese lui ceva pe site. Dar mai bine nu. In aceeasi idee va rog sa nu-l provocati sa va cante ceva, este minunat, este ceva..., credeti-ma, nu vreti sa auziti, este jalea de pe lume

, mai bine

dar mi-e drag de mor.
Are un suflet cat ca incapa toata lumea si, ceea ce apreciez la el, stie ce este iubirea si stie sa iubeasca neconditionat. Mai rar gasesti oameni la varsta lui care sa stie acest lucru, daca ma gandesc bine, chiar si la varste mai inaintate nu prea gasesti aceasta calitate. Stie sa ierte dar sa si ceara iertare, este foarte sincer si uraste minciuna, stie sa asculte, stie ce si cand sa spuna ceva sa te faca sa te simti bine, stie sa rada dar sa si planga, stie cand ai nevoie de el dar stie si cand trebuie sa se retraga. (va spun ceva, dar nu-i spuneti, este gelos

). Aproape in fiecare seara vorbim la telefon ore in sir. Poate va intrebati ce? Orice. Cu adi se poate povestii orice. Chiar si ce vreti sa faceti de mancare, va poate da retete pe loc. Intrebarea de deschidere a convorbirii telefonice este aproape in fiecare seara ‘te-a sunat doamna?’ ‘ te-a sunat TEO?’. Povestim ce-am facut peste zi, ne revoltam pentru o nedreptate, ne organizam vietile, ne certam pe culorile clubului sau organizam clubul de nu-l mai vede nimeni, plangem impreuna cand avem o problema sau cand voi aveti ceva pe suflet, cautam solutii, ne ofticam ca suntem neputinciosi, radem pana cade adi de pe sacun sau se loveste cu capul de birou, cantam impreuna dar ce ne place cel mai mult este sa ne aducem aminte de intalnirile noastre cu TEO. Nu ne saturam povestind.
Ca un bun matematician ce sunt, sistematizez:
- un OM deosebit
- destept
- sincer
- modest
- bun organizator (a se vedea si intalnirile noastre)
- un mare poet INCA in viata
- un suflet mare
- cuminte
- ascultator
- cu calitati vocale 0
- o bucurie in fiecare zi
- omul langa care nu te plictisesti
- UN PRIETEN ADEVARAT
-
copilul pe care-l acum il am dar pe care l-am dorit toata viata
Te iubesc adi