• Reclame

Revista Teo: www.revistateo.ro

Ce ar fi sa ne intilnim ?

Multumiri lui ROMY, intemeietorul subiectului!

Mesajde nynna » Mie Mar 21, 2007 9:35 pm

Adina scrie:Imagine DROPS !! Lume noua , lume veche ! Nu prea ai mai dat pe aici si chiar ma bucur ca ai revenit !

Sa stii ca ti-am sarbatorit ziua de nastere si in absenta ta ! Prietenii ti-au pregatit o distractie pe cinste , cu flori, sampanie , tort , ganduri de bine si cadouri care te asteapta sa le ridici ! Nu trebuie decat sa dai o raita pe la topicul "La multi ani!" .

Si poate nu mai absentezi atat de mult ! Asteptam sa ne povestesti ce ai facut in tot acest timp ! :-8

Buna draga mea prietena ai reusit sa intri sa ne citesti !??Bine ai revenit !Te sarut cu mare drag! :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Localitate: "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Puncte de reputaţie: 0

Reclame

Mesajde nynna » Mie Mar 21, 2007 9:38 pm

carmen scrie:Imagine . Mai mult ziua se povesteste. Plec un pic sa va citesc, intre timp poate mai intra cineva Imagine

Va doresc o seara minunata si somnik pufos tuturor!Va pupicesc pe totii in mod egal! :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde carmen » Mie Mar 21, 2007 9:54 pm

Noapte buna prieteni Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde adrian » Mie Mar 21, 2007 10:34 pm

6001 + 1 a mea = 6002 postari pe forum!
La cat mai multe!
adrian
membru
membru

Mesajde amika » Mie Mar 21, 2007 10:41 pm

Cu mult drag vă urez o noapte liniştită![img]
Imagine

Cu mult drag
amika[/img]
Dragostea constă în dorinta de a da ce este al tău altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Emanuel Swdernborg
amika
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mar 22, 2007 5:35 am

Imagine Buna dimineata prieteni. Stau si ma intreb, cum de a avut timp TEO sa mai intre si pe aici, pe acasa, cand mai sunt doar 3 zile pana la ziua cea mare? Dar de ce ma mir? Doar stiam ca este un om deosebit. De stiut, stiam dar, mereu ma uimeste. Ati vazut noua grila de programe? Sigur va fi alt Romantica decat pana acum. Asa ca, haideti cu mic cu mare duminica sa omoram tastaturile de la 9 dimineata. Mai uitati de treburi si sa facem o intalnire si noi aici, acasa. Pana va ganditi voi, am sa pregatesc cafeluta. Imagine de mult este pe foc si daca-l mai las scade toata apa. Am sa incep tot cu insufletire ca doar ne apropiem de sfarsitul de saptamana, bucurie, ganduri bune, un pic de nebunie si magie, cat mai multa uitare, frumusete, tinerete. Ar mai trebui toleranta si intelegere, daruire, iubire si mangaiere, chiar si alinare am sa pun, un pic de muzica si visare, credinta si speranta, indrazneala, tupeu. Hei, ajunge. Restul ... stiti regula. Imi ramane doar sa indulcesc cafeluta cu OPTIMISM
ImagineImagine

Sa aveti succes in tot ceea ce intreprindeti astazi si sa credeti in steaua voastra Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mar 22, 2007 5:50 am

Sa ma grabesc ca asa repede alearga Imagine. Imediat trebuie sa-mi iau zborul si inca nu am pregatit nimic de mancare. Astazi romy nu m-a mai ajutat. Of. Pun repede la foc Imagine ca este musai ceva cald dimineata Imagine, sau poate vreti Imagine. Ceva dulce Imagine sau Imagine, iar pentru semafor Imagine

Si pachetelul este gata Imagine

O zi plina de realizari Imagine
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 8:44 am

carmen scrie:Imagine . Mai mult ziua se povesteste. Plec un pic sa va citesc, intre timp poate mai intra cineva Imagine

Oare de ce mai mult ziua se povesteste ? Voi ce paziti seara ? Abia astept dimineata sa va citesc si constat ca sunteti tot mai tacuti ! Pe unde umblati ?
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 8:47 am

Imagine Inca o zi incepe ! Mai mult tot singura imi beau cafeluta pe aici ! Insa tare ma bucur ca intotdeauna , pe langa cafeluta cea mai delicioasa, ma asteapta niste mancare buna ! Inca ma mai gandesc daca sa va las si voua :-8 :-8 .........Hmmmm, sigur ca mai las cate ceva !
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mar 22, 2007 8:51 am

Te pup,Adina.Trebuie sa plec,dar revin curand.
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 9:29 am

carmen scrie:Imagine Buna dimineata prieteni. Stau si ma intreb, cum de a avut timp TEO sa mai intre si pe aici, pe acasa, cand mai sunt doar [b]3 zile pana la ziua cea mare? Dar de ce ma mir? Doar stiam ca este un om deosebit. De stiut, stiam dar, mereu ma uimeste. Ati vazut noua grila de programe? Sigur va fi alt Romantica decat pana acum. Asa ca, haideti cu mic cu mare duminica sa omoram tastaturile de la 9 dimineata. Mai uitati de treburi si sa facem o intalnire si noi aici, acasa.

Adevar graiesti , draga Carmen , Teo este un om deosebit si mereu ma uimeste si pe mine ! Nu stiu de unde are Teo atata energie si atata putere ! Da' stiu ca are un suflet maaaaaaare si o iubim !
Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am Imagine ! Sunt tare fericita ! :-7

Am vazut si noua grila de programe ! Imi place foarte mult , asa ca de duminica avem cu ce ne delecta ! Primavara asta este cu adevarat romantica !

Foarte buna ideea cu intalnirea ! Grija mare cu tastaturile ! Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 9:34 am

malimai scrie:Te pup,Adina.Trebuie sa plec,dar revin curand.

Imagine Buna , Amalia ! Te astept sa revii si sa ne savuram cafeluta impreuna ! Imagine este inca aburinda !
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 9:39 am

carmen scrie:Pana va ganditi voi, am sa pregatesc cafeluta. Imagine de mult este pe foc si daca-l mai las scade toata apa. Am sa incep tot cu insufletire ca doar ne apropiem de sfarsitul de saptamana, bucurie, ganduri bune, un pic de nebunie si magie, cat mai multa uitare, frumusete, tinerete. Ar mai trebui toleranta si intelegere, daruire, iubire si mangaiere, chiar si alinare am sa pun, un pic de muzica si visare, credinta si speranta, indrazneala, tupeu. Hei, ajunge. Restul ... stiti regula. Imi ramane doar sa indulcesc cafeluta cu OPTIMISMImagineImagine

Sa aveti succes in tot ceea ce intreprindeti astazi si sa credeti in steaua voastra Imagine

Minunata cafeluta ! Desi nu mai trebuie adaugat nimic , regula-i regula, asa ca am sa vin cu putin romantism ! Pofta buna!
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 11:20 am

Imagine

Buna, Nicoleta ! .....Si la revedere ca a fugit iute !
Imagine Nu stiu ce sa mai zic , toata lumea vine si pleaca ! Oameni ocupati !... :-23
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 12:23 pm

Imagine PRIETENI ABSENTI SI PREZENTI ! Amalia a promis ca revine si .... nici pana acum nu a aparut , Nicoleta a fost si ea pe fuga , iar foarte tacuta noastra membra CORINA , dupa ce am provocat-o la discutii si a promis ca vine si ea o data cu primavara , si desi o vad pe aici, parca vad ca ma lasa sa vorbesc singura Imagine ...... :-23
Adina
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 12:28 pm

adi scrie:6001 + 1 a mea = 6002 postari pe forum!
La cat mai multe!

Chiar asa , la cat mai multe, draga Adi , dar voi ce ati pazit ieri toata ziua de nu ati avut timp de vorba ?

De fapt am vazut ca ai avut multa treaba , am citit tot articolul si stiu ca duminica vom avea o zi tare frumoasa alaturi de TEO si de toti participantii !

Da' tot era dragut sa mai fi parlamentat si voi putin ca tare pustiu mai este pe aici ! Nicoleta si Corina , prezente pe forum , cred ca lectureaza sau nu stiu , dar vad ca nu raspund provocarilor :-22 :-22
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mar 22, 2007 1:02 pm

adi scrie:6001 + 1 a mea = 6002 postari pe forum!
La cat mai multe!

asta inseamna ca ne simtim bine aici.tot tie iti multumim pt ca acest forum este altfel decat toate celelalte
malimai
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mar 22, 2007 1:40 pm

Adina scrie:
carmen scrie:Imagine Buna dimineata prieteni. Stau si ma intreb, cum de a avut timp TEO sa mai intre si pe aici, pe acasa, cand mai sunt doar [b]3 zile pana la ziua cea mare? Dar de ce ma mir? Doar stiam ca este un om deosebit. De stiut, stiam dar, mereu ma uimeste. Ati vazut noua grila de programe? Sigur va fi alt Romantica decat pana acum. Asa ca, haideti cu mic cu mare duminica sa omoram tastaturile de la 9 dimineata. Mai uitati de treburi si sa facem o intalnire si noi aici, acasa.

Adevar graiesti , draga Carmen , Teo este un om deosebit si mereu ma uimeste si pe mine ! Nu stiu de unde are Teo atata energie si atata putere ! Da' stiu ca are un suflet maaaaaaare si o iubim !
Si sa va mai spun ceva . De dimineata am avut o surpriza minunata ....... am fost intampinata cu vesti de la cineva tare drag , cand am Imagine ! Sunt tare fericita ! :-7

Am vazut si noua grila de programe ! Imi place foarte mult , asa ca de duminica avem cu ce ne delecta ! Primavara asta este cu adevarat romantica !

Foarte buna ideea cu intalnirea ! Grija mare cu tastaturile ! Imagine

Nu mai are rost sa spun ca TEO e unica in felul ei si de aceea o iubim cu totii atit de mult! :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde nynna » Joi Mar 22, 2007 1:48 pm

Adina scrie:Imagine PRIETENI ABSENTI SI PREZENTI ! Amalia a promis ca revine si .... nici pana acum nu a aparut , Nicoleta a fost si ea pe fuga , iar foarte tacuta noastra membra CORINA , dupa ce am provocat-o la discutii si a promis ca vine si ea o data cu primavara , si desi o vad pe aici, parca vad ca ma lasa sa vorbesc singura Imagine ...... :-23

Draga mea nu trebuie sa te superi ca suntem apsenti si prezenti..fiecare cred ca si-ar dorii sa fie cit mai mult online pe forum la o birfulita la niste discutii interesante dar fiecare posteaza cind poate ..dar cu siguranta sunt cu sufletul alturi de noi! :-5 :-5 :-5 :-5
Crede-ma cind nu reusesc sa am loc la calculator din auza copiilor ..am un gol imens in mine dar ..imi revin dupa ce citesc toate aceste mesaje din forum! :-5 :-5 :-5
Imagine
Imagine
nynna
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mar 22, 2007 2:35 pm

draga mea,la fel simt si eu. :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5 :-5
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 3:13 pm

nynna scrie:Draga mea nu trebuie sa te superi ca suntem apsenti si prezenti..fiecare cred ca si-ar dorii sa fie cit mai mult online pe forum la o birfulita la niste discutii interesante dar fiecare posteaza cind poate ..dar cu siguranta sunt cu sufletul alturi de noi! :-5 :-5 :-5 :-5
Crede-ma cind nu reusesc sa am loc la calculator din auza copiilor ..am un gol imens in mine dar ..imi revin dupa ce citesc toate aceste mesaje din forum! :-5 :-5 :-5

:-8 Nu ma supar , draga Nynna , insa tare imi place cand simt freamatul gandurilor voastre si cand gasesc aici vorbe spuse si nespuse...Si e tare placut sa fim alaturi de prieteni chiar si numai cu sufletul ; asa sunt si eu atunci cand nu pot fi prezenta in fapt , sunt alaturi de voi cu gandul si cu sufletul !
In orice caz, cum prind momentul dau cate o raita pe aici , poate-poate mai prind pe cineva la o poveste si la o cafeluta !

Imagine
Adina
membru
membru

Mesajde malimai » Joi Mar 22, 2007 3:57 pm

foarte sugestiva poza de la "senin",Adina.
Cum a fost ziua de azi?
malimai
membru
membru

Mesajde Adina » Joi Mar 22, 2007 4:12 pm

malimai scrie:foarte sugestiva poza de la "senin",Adina.
Cum a fost ziua de azi?

Astazi am avut o zi foarte aglomerata si am mai dat cate o fuga pe aici ca sa-mi incarc bateriile ! Din pacate nu mai pot sta mult pentru ca am sedinta la scoala la Adi si trebuie sa plec imediat !

A ta cum a fost ziua ? Nu ai mai ajuns la cafeluta , am pastrat-o calduta tot timpul !
Imagine DRAGI PRIETENI !
Adina
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mar 22, 2007 6:03 pm

Imagine prieteni. Buna amalia. Nu am mai stat de vorba de mult. Cum esti?
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

Mesajde carmen » Joi Mar 22, 2007 6:16 pm

Se pare ca nici acum nu vom sta de vorba. Sa ai o seara frumoasa.
Imagine Imagine
carmen
membru
membru

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?