adi scrie:fetelor, o cafeluta?
mersi adi ,dragut ca de obicei ,chiar imi prinde bine o cafea acum..te pup cu drag..
CRISSTINICA scrie:VAI DE MINE! CLAUDIA, PLANG CU TINE, CE S-A INTAMPLAT?
CLAUDIA scrie:CRISSTINICA scrie:VAI DE MINE! CLAUDIA, PLANG CU TINE, CE S-A INTAMPLAT?
sa intamplat ca in urma cu 2 ani a desoperit un cancer la san ,scumpa ei fetita incepe luni clasa a-I-a,aradul e tare departe de mine si nu pot fi acolo,drumul e destul de scump si nu dispun nici de bani nici de timp...si pana diseara cand vine cristi de la servici am sa va intristez pe voi..
CRISSTINICA scrie:ADI, MULTUMESC PENTRU CONT PE ROMANTICA, MULT M-AM CHINUIT! AM RAMAS IN URMA CU TEHNICA, CE MAI!
CLAUDIA scrie:CRISSTINICA scrie:VAI DE MINE! CLAUDIA, PLANG CU TINE, CE S-A INTAMPLAT?
sa intamplat ca in urma cu 2 ani a desoperit un cancer la san ,scumpa ei fetita incepe luni clasa a-I-a,aradul e tare departe de mine si nu pot fi acolo,drumul e destul de scump si nu dispun nici de bani nici de timp...si pana diseara cand vine cristi de la servici am sa va intristez pe voi..
CLAUDIA scrie:sti...in urma cu 2 luni cand am fost acasa imi povestea cum isi va insoti fica la scoala in clasa I-a,imi aratu lucrurile cuparate penru acest minunat moment..si luni incepe scoala ...si ea duminica pleaca..din casa..ce cruda e viata asta..imi pare rau ca va intristez..dar trebuie sa vb cu cineva..
adi scrie:Aceste este un exemplu pentru voi, dragele mele, trebuie sa aveti grija de sanatatea voastra.
CLAUDIA scrie:adi scrie:Aceste este un exemplu pentru voi, dragele mele, trebuie sa aveti grija de sanatatea voastra.
cata dreptate ai adi,din pacate acum m-am convins ca de aceasta boala nu scapi..si nici nu mai cred ca sta in puterea noastra sa evitam boala ,totul e in mana destinului..
adi scrie:CRISSTINICA scrie:PAI PANA SA APUC SA MA BAG SI EU IN SEAMA AU IESIT. IA STAI ASA, CE-AI ZIS? E INCANTATA DE MINE? IMI IESE INIMA DIN PIEPT....!
mi-a trimis mie mesaj
CRISSTINICA scrie:ADI, STII CEVA DE ADINA SAU DE ZANA?
CLAUDIA scrie:va multumesc buni mei prieteni..va iubesc..
adi scrie:CRISSTINICA scrie:ADI, STII CEVA DE ADINA SAU DE ZANA?
adina am inteles ca are ceva treaba
zana a plecat de foarte devreme la servici
de mentionat este ca
clubul bucuriei nu a functionat aseara decat de la ora 4 dimineata. a fost o grava probleme la cei care ne gazduiesc site-ul.
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori