CLAUDIA scrie:buna seara din nou...ce faci zana buna? cum fu' saptamana asta de munca.?
CLAUDIA scrie:mesaj din partea lui vali catre ofelia...''va multumesc''
carmen scrie:
Sa va dau totusi o veste grozava. Ieri adina a luat 10 la lucrare
ofelia scrie:Sa creasca mare si sa ramana acelasi baiat pe care l-am cunoscut ...
carmen scrie:
Mai am o veste grozava. Temi a fost promovata in functia de director adjunct.
CLAUDIA scrie:ofelia scrie:Sa creasca mare si sa ramana acelasi baiat pe care l-am cunoscut ...
HEI ,MESAGERUL CE PRIMESTE..?AM SA ITI SPUN CEVA DAR FARA SA STIE VALI CA M-A RUGAT SA NU ITI SPUN..''STIAM EU CA POT CUCERI PE ORICINE,INDIFERENT DE VARSTA''
florina scrie:CLAUDIA scrie:TUSHI, ZANA...AVEM TEMA MAINE..?
mai vreti?
o luam de luni
ce ziceti?
pana atunci vine si gabitza.
si ma gandeam sa intre si Adina
carmen scrie:Asa cum spuneam putin mai sus, intrebarea este pentru toti bucurosii
"Facem revelionul impreuna?”
carmen scrie:Aceasta casuta a noastra, mi-a oferit sansa de a intalnii oamenii minunati, oameni fara chip dar cu suflet mare, prieteni pe care mi-as dori sa-i am tot timpul langa mine. Mi-a oferit sansa sa o intalnesc pe adina. Sa o intalnesc mai intai printre postari iar mai tarziu ‘on line’. Si uite-asa am descoperit o fata calda, excesiv de sensibila, gingasa, fragila dar si foarte puternica, un copil mare, extraordinar de constiincioasa si sincera si, asa cum am mai spus, de o frumusete cuminte. Multe sunt momentele in care am ras sau plans impreuna, cand ea nu a putut fi cu noi i-am citit mesajele voastre, cand am povestit despre probleme noastre, cand le-am cautat solutii, cand ne-am barfit sefii sau pe voi dragi bucurosi si foarte putine cele in care ne-am intalnit.. Pe adina am iubit-o doar citind-o. Pe urma a urmat marea intalnire si mi-am zis ‘gata, fata asta ramane in inima mea pentru toata viata’. De atunci a inceput si cresterea in valoare a facturilor telefonice. Vorbim cel putin o data la 2 zile la telefon. Ce? De toate. Despre voi, despre examene, despre viata, despre orice.
Sa trecem la defecte. Are un mare defect adinuta noastra, cred ca defect profesional. Trebuie ea sa despice firu-n patru. Ma omoara. De ce-i asa si nu-i asa, de ce-i alba si nu neagra. Este jale mare cu ea dar mi-e draga de mor cand incepe.
Intrebari? As avea mii si mii de intrebari pentru adina ca si pentru voi toti dar una este tare actuala. Deci ‘Facem revelionul impreuna?”
Te iubesc surioara
carmen scrie:Asa cum spuneam putin mai sus, intrebarea este pentru toti bucurosii
ofelia scrie:carmen scrie:Asa cum spuneam putin mai sus, intrebarea este pentru toti bucurosii
eu zic ca e o idee superba ....dar este necesara o intrebare ....UNDE ....???
ofelia scrie:
ZANA...TU ESTI CA O MAMA PT TOTI BUCUROSII ...da click aici
http://www.trilulilu.ro/BOGDANCURTA/3e23ede6d85d64
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori