adi scrie:Dragi mei ma pun putin sa lucrez la forum.
Nu va speriat nu dispare, nu dispar avatarele totul va fi bine!
Ascundeti portofelele

CLAUDIA scrie:pescari in concediu..naa maine iar plec in expeditie la pescuit..de dimineata cu noaptea-n cap..sa vedeti ce captura va aduc..
CLAUDIA scrie:pescari in concediu..naa maine iar plec in expeditie la pescuit..de dimineata cu noaptea-n cap..sa vedeti ce captura va aduc..
carmen scrie:adi scrie:Dragi mei ma pun putin sa lucrez la forum.
Ascundeti portofelele
myha c scrie:CLAUDIA scrie:pescari in concediu..naa maine iar plec in expeditie la pescuit..de dimineata cu noaptea-n cap..sa vedeti ce captura va aduc..
Fir intins,unde mergeti?La iaz,sau pe rau?Nu am stiut ca esti amatoare sau esti pescarita inraita...sa nu-mi spui
adi scrie:carmen scrie:adi scrie:Dragi mei ma pun putin sa lucrez la forum.
Ascundeti portofelele
Doamna ADMIN v-am facut adminul cu scris alb. ca nu va placea albastrul.
am pus totul la scris alb! sa fie bine..
ce uoameni
florina scrie:deci de`asta imi esti???? ma inviti pe alte "cai" romanticoase la pescuit doar doar nu ma prind ca sa merg cu tine. bu=ine nepotica![]()
![]()
florina scrie:Si aduce cineva muzica aia azi????? sa sarbatorim si noi baiatu asta????
florina scrie:Si aduce cineva muzica aia azi????? sa sarbatorim si noi baiatu asta???? hai ca dupa udatura aia se cere cate ceva
CLAUDIA scrie:florina scrie:deci de`asta imi esti???? ma inviti pe alte "cai" romanticoase la pescuit doar doar nu ma prind ca sa merg cu tine. bu=ine nepotica![]()
![]()
vai tushi ,asa ma sti..?nu ti-am spus pentru ca plecam la 4 si imi era mila sa te trezesc asa devreme..
CLAUDIA scrie:myha c scrie:CLAUDIA scrie:pescari in concediu..naa maine iar plec in expeditie la pescuit..de dimineata cu noaptea-n cap..sa vedeti ce captura va aduc..
Fir intins,unde mergeti?La iaz,sau pe rau?Nu am stiut ca esti amatoare sau esti pescarita inraita...sa nu-mi spui
mergem intr-o localitate la 150 km de ploiesti gheorge doja ,nu stiu daca sunt amatoare sau profesionista dar ma pricep la nebunie sa dau cu bata-n balta..
myha c scrie:Imi pare rau ca trebuie sa ma retrag,va doresc o zi frumoasa si linistita maine.Va spun si noapte buna ,linistita,vise placute.Si ptr. cei ce mai rezistati in seara asta petrecere frumoasa in continuare.Va pup,ne vedem maine![]()
![]()
![]()
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori