adi scrie:Buna seara bucorsii mei
Ofelia FLorica Harangus.
Nu am stiut cine este aceasta doamna pana cand, de 1 aprilie, ne-am intalnit la Intorcearea Trandafirului.
Ne-am imprietenit foarte repede, este foarte prietenoasa. Este cucul nostru, ii ascult cantecele de fiecare data cand imi este dor de ea si de fiecare data cand simt nevoia de muzica adevarata.
Merita sa o ascultati, merita sa cantati cu ea sa jucati cu privighetoarea forumului nostru.
Un artist adevarat si respectat. Ar trebui sa se faca mai mult sa fie mai mult promovata. Dar sper sa vina si ziua in care o sa o vedem peste tot. Bucurosii sunt cu tine!
Privighetoarea mea frumoasa desii au fost momente bune si rele, te indragesc si mandresc cu a ta prezenta in familia noastra.
carmen scrie:Buna ziua bucurie. Stati sa-mi fac repede tema si pe urma povestesccu voi
Sa v povestesc ceva. De mult, de mult, nu este un an de atunci, da buzna pe mess o fata. Cin' sa fie cin' sa fie ma intreb eu contrariata si dupa cateva zile aflu ca era cineva cu o voce calda care canta muzica autentica prahoveana. Cred ca toti ati ascultat-o. Am vrut sa aduc aici, pentru voi, o melodie cantata de ea dar nu merge acel site. Si cum va spunea, ramane in lista de mes dar mai mult vorbim aici, in casuta noastra. Prima intalnire cu ea a fost la Intoarcerea trandafirului. Am indragit-o din prima clipa. Atunci am aflat ca se ocupa de copii si a mai castigat o feliuta din inima mea. Dar adevarata intalnire a fost la aniversarea lui TEO. Atunci ne-am putut strange in brate asa cum ne-o doream de mult, atunci ne-am bucurat si am plans impreuna. Este o fire tare sensibila dar plina de viata si dispusa sa daruiasca iubire. Spuneam ca este sensibila. Ei, da. Aceasta sensibilitate a ei ne-a adus intr-o seara la o discutie sincera dar nu placuta, care a fost precedata de lacrimi de ambele parti. Cuvintele sunt reci asa cum le citim, iar daca nu pui accentul cum trebuie se poate interpreta. Este o prietena adevarata, a stiut ca acea discutie trebuia sa o avem ca asa este intre prieteni. Terbuie sa ne spunem ce ne doare nu sa ne ascundem si sa mintim frumos.
In concluzie, cucul meu drag este o persoana deosebita, pe care o iubesc si pe care o simt ca pe o sora.
carmen scrie:ofelia scrie:PESTE O JUMATATE DE ORA PLEC LA NUNTA ..
Petrecere frumoasa cucule drag. Te asteptam sa ne povestesti cum a fost
cristinmnc scrie:Buna ziua si bine v -am gasit . De maine incepe scoala , prilej de bucurie pentru unii si tristete pentru altii . Eu sunt unul dintre cei bucurosi .
ofelia scrie:adi scrie:Buna dimineata Bucurosilor!
BUNA DIMINEATA TINERETEEEEEE....PUPICI ...CE FACI ...GATA DE SCOALA ???![]()
![]()
carmen scrie:Astazi v-am pregatit cafeluta cu mai multe lingurite de prietenie, tandrete, gingasie si candoare. Am mai presarat un pic de incredere si speranta, am indulcit-o cu IUBIRE din belsug cu toate intelesurile acestui cuvant. Amestec cu bagheta magicasi pentru caimac am presarat un praf de TOLERANTA. Gata
. Va las si
.
Micul dejun nu am avut timp sa vi-l pregatesc dar mi-am luat ajutoaresi pana va treziti voi sper sa fie gata.
Sa ne citim sanatosi mai spre seara
florina scrie:buna va spun si eu, bucurosilor!
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 41 vizitatori