gabrielle scrie:buna ziua bucurosii mei ... o sa intru mai pe seara sa va povestesc cum am petrecut
cristinmnc scrie:Abia astept sa merg maine la scoala sa imi primesc cum se cuvine copilasii care in trei luni cred ca au crescut , s -au facut marrriiiii ... ca doar au trecut in clasa a VI -a .
cristinmnc scrie:Abia astept sa merg maine la scoala sa imi primesc cum se cuvine copilasii care in trei luni cred ca au crescut , s -au facut marrriiiii ... ca doar au trecut in clasa a VI -a .
carmen scrie:Buna seara dragutilor . Imi cer scuze pentru absenta de ieri. In seara asta ma gandesc ca o sa stam mai mult de vorba. Plec la adunat cuvinte
adi scrie:
multumesc frumos!
cine le-o fi facut? eu cand fac schimbari dati cu rosii, nu merge forumul, etc
ofelia scrie:cristinmnc scrie:Abia astept sa merg maine la scoala sa imi primesc cum se cuvine copilasii care in trei luni cred ca au crescut , s -au facut marrriiiii ... ca doar au trecut in clasa a VI -a .
Succes in noul an scolar ,NONICA, poate avem un an mai bun si cu mai putina scriptologie ....ca asta ne omoara ?mosking! ...pupici
cristinmnc scrie:Asa sa fie ... dar nu cred ca va fi mai putina scriptologie ... deja am fost bombardata cu fise , tabele .... si alte alea . Succes in noul an scolar .
Înapoi la Ce ar fi sa ne intalnim ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori